用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 SDM dancing class
樓主: cylee_hk
go

SDM dancing class [複製鏈接]

原帖由 竹葉青 於 10-5-4 03:09 發表
我囡囡都係紅磡學架,D導師教得好好,佢地又上得好開心,奧海城果間都上過,E間都好好,其他就唔太清楚,而麗港同西寶城E兩間就較少見佢地出表演,而紅磡同奧海城都有較多表演出,好似上年8月個週年滙演有6個主角,有3-4個都 ...

多謝你既分享,佢地跳得好好呀!! 我小朋友系好多,系PP芭蕾舞,好想轉去紅墈學.

Hi crantree,

多謝贊賞,我囡囡學左jazz約一年佢地教得好好架,係呀佢有玩藝術體操架,佢現在係精英隊隊員所以係中國香港體操總會學,之前就係另一間體操會學,佢地d教練全部都用港隊同精英果d教練架!你可以睇下以下facebook條link就揾到有好多佢地體操會d相同片段睇架!
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000746544517#!/profile.php?id=100000746544517&ref=ts

原帖由 Crabtree 於 10-4-18 22:15 發表
你囡囡跳得好好呀! 學了幾耐呢? 你囡囡是否都有學藝術體操呢? 在哪裡學呢?

唔好客氣大家都想另d仔女學得開心!

原帖由 share123 於 10-5-4 08:55 發表

多謝你既分享,佢地跳得好好呀!! 我小朋友系好多,系PP芭蕾舞,好想轉去紅墈學.

想問大家CSTD - JAZZ ,
幾多錢一個月呀. 有無DISCOUNT.
如有人介紹平D咁呢.

I also want to know any discount if somebody refer me.

hi my boy is almost 4, will that be more boy join the jazz, and will that be too young. coz their course seems for 5.5

原帖由 竹葉青 於 10-5-4 12:03 發表
唔好客氣大家都想另d仔女學得開心!

聽日我囡囡上堂時同你問下呀!我見平時都有男仔表演架,4/5歲又有,11/12歲又有架,上個星期六係荷里活商場先見個5/6歲到同兩個女仔一齊跳舞,仲跳得好好呀!

原帖由 marcus526 於 10-5-5 22:46 發表
hi my boy is almost 4, will that be more boy join the jazz, and will that be too young. coz their course seems for 5.5

你好呀, 我個仔5.5歲, 請問有無D暑期班仲有位, 佢可以參加呢?

我都有興趣呀...唔知一同報名,會唔會有DISCOUNT?

我問左sdm喇, 佢地話每間分店都有唔同既班,有d課程係有一齊報名優惠,有d就報行常班一次比3個月錢就送套舞衣,佢話最好打去佢地熱線問下25282222.我只知紅磡都會分校暑假會有for2.5-4歲左右既班.

原帖由 stellat 於 10-5-14 15:33 發表
我都有興趣呀...唔知一同報名,會唔會有DISCOUNT?

我地分校係上個星期參加奧海有個diski dance跳舞比賽嬴左冠軍呀!佢地個個都勁勁勁開心呀!比條片你地睇下呀!攞住個足球著對黃色"物"就係我女喇!

http://www.youtube.com/watch?v=bC5CGIsJByA

竹葉青,

請問如果你REFER我,我地會有咩DISCOUNT? 我想聽日去紅磡睇下. 還是我去到講係你REFER就會有OFFER?

我見暑期班,星期三&五 $1380.唔知係咪8堂呢?請問恆常班幾錢? 有無OFFER?

竹葉青,

妳好!請問3YEAR 小朋友可否學藝術體操呢?
若有, 煩請提供一些informationo作查詢.

Thanks a lot

HI DY.BABY,

當然可以啦,細個學柔軟D添啦!你有冇FACEBOOK架,你可以入"http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=114787891886116"睇佢地暑期有個幼兒班呀2.5-5歲架!不過我都PM左D料比你,你睇下啱唔啱啦!

原帖由 DY.BABY 於 10-5-26 14:12 發表
竹葉青,

妳好!請問3YEAR 小朋友可否學藝術體操呢?
若有, 煩請提供一些informationo作查詢.

Thanks a lot

竹葉青,

非常謝謝妳的資料, 由於我要準備明天
上大陸廠的工作, 回來再談吧!

請問愉景/青怡邊間好D呢?我女就快4歲
我有一個陳B仔一個陳B女仲有一個陳大B!

兩間都好似差唔多.

原帖由 easonkinki 於 2010/7/16 17:13 發表
請問愉景/青怡邊間好D呢?我女就快4歲
2016 13th SINGAPORE OPEN GYMNASTICS CHAMPIONSHIPS
https://youtu.be/ewiq2eV63X0
2014年全國青少年藝術體操錦標賽-亞軍
https://youtu.be/OAEC8aaPeB0

我囡囡 2.5歲, 想比她學Jazz, 這問荃灣愉景新城分校好嗎? 好少見人提此分校?

或是去紅磡或奧珻城學好D呢? 請指教?

原帖由 竹葉青 於 10-5-26 22:54 發表
HI DY.BABY,

當然可以啦,細個學柔軟D添啦!你有冇FACEBOOK架,你可以入"http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=114787891886116"睇佢地暑期有個幼兒班呀2.5-5歲架!不過我都PM左D料比你,你睇下啱唔啱啦!

...

Hi 竹葉青, 你好,

我個女3.5YRS, 想俾佢學藝術體操, 你可否PM資料俾我呀.

謝謝
‹ 上一主題|下一主題