用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 SDM dancing class
go

SDM dancing class [複製鏈接]

Anyone join before?  Would you mind to share your view?
   0    0    0    0

我囡囡都玩緊,佢地教jazz教得都幾好架!又多表演機會.又有埋表演服供應(e樣最好呀!)你可以睇下兩條片係我女最近既表演黎架!跳得唔好,唔好笶呀!haha..
http://www.youtube.com/watch?v=5-9luMTZWHo
http://www.youtube.com/watch?v=iwUfskcRT5Q

原帖由 cylee_hk 於 10-4-16 13:43 發表
Anyone join before?  Would you mind to share your view?

你囡囡跳得好好呀! 學了幾耐呢? 你囡囡是否都有學藝術體操呢? 在哪裡學呢?

原帖由 竹葉青 於 10-4-16 05:31 PM 發表
我囡囡都玩緊,佢地教jazz教得都幾好架!又多表演機會.又有埋表演服供應(e樣最好呀!)你可以睇下兩條片係我女最近既表演黎架!跳得唔好,唔好笶呀!haha..
http://www.youtube.com/watch?v=5-9luMTZWHo
http://www.youtube ...
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

Hi Crabtree,

我囡囡學左jezz一年到,係呀佢有玩藝術體操架,我張大頭相就係我囡囡喇!佢有係學校玩同埋中國體操總會既精英隊度玩.都玩左3年幾lu.

原帖由 Crabtree 於 10-4-18 22:15 發表
你囡囡跳得好好呀! 學了幾耐呢? 你囡囡是否都有學藝術體操呢? 在哪裡學呢?

原帖由 竹葉青 於 10-4-19 10:31 發表
Hi Crabtree,

我囡囡學左jezz一年到,係呀佢有玩藝術體操架,我張大頭相就係我囡囡喇!佢有係學校玩同埋中國體操總會既精英隊度玩.都玩左3年幾lu.

我個女3 歲學佐 3 個月, 昨日都出佐show ok ga.
如果你想學可以 pm 我, refer 大家都有jetso ga.

請問男仔可唔可以學呢?我仔仔今年3.5歲,可唔可pm 資料比我,因為佢好鍾意跳舞呀!!若有hip hop dance都可介紹一下!!

原帖由 cylee_hk 於 10-4-16 13:43 發表

jb-bb,

我囡囡3歲半...都諗緊想去sdm試下jazz....你可唔可以pm埋我~~thx

jazz

原帖由 jb-bb 於 10-4-19 13:27 發表

我個女3 歲學佐 3 個月, 昨日都出佐show ok ga.
如果你想學可以 pm 我, refer 大家都有jetso ga.

pls give me more info of jazz, tks

醒目開學勳章

原帖由 jb-bb 於 10-4-19 13:27 發表

pls pm me too, thx!

我大囡都係SDM學左2年幾, 細囡而家學左3個月 (太子分校), 這家學校不錯, 老師好Nice, 仲有好多表演的機會, 可以訓練小朋友的膽量同主動。

每年學校仲有一個大型的表演及頒獎禮架~

都可以pm我架..heehee~ (大家都有jetso, too)

醒目開學勳章 貢獻勳章

佢地而家好似有拉丁舞學, ok嗎? 我囡囡係CCDC學緊, 我想幫佢搵下其他教室......

我知SDM有個編舞總監係李秀娟 Doris Li佢係全港拉丁舞冠軍黎架!不過唔肯定係咪佢教喎!

原帖由 kylie_mom 於 10-4-22 15:49 發表
佢地而家好似有拉丁舞學, ok嗎? 我囡囡係CCDC學緊, 我想幫佢搵下其他教室......

HI, 你地好!
我前2日打去問過, 個小姐話每年既7月考升級試,  如果我而家學,今年都冇得考, 咁我係咪應該等9月先好報呢?
而家有個暑期課程, 好唔好報住先??

原帖由 竹葉青 於 10-4-26 15:58 發表
我知SDM有個編舞總監係李秀娟 Doris Li佢係全港拉丁舞冠軍黎架!不過唔肯定係咪佢教喎!

SDM  seems to be good, but they don't have choices at their north point campus.  Does anyone have ideas / suggestions of other dancing center located in HK island (fr wanchai to north point).  

Which one is more suitable, jazz or chinese dance?  Will it depend on a child's own preference?

thanks
daisy17772

這位編舞總監Doris Li 只係小西灣(星期日) 同香港仔(平日)到教, Doris Li 教得好好, 對小朋友好有耐心, 我阿女好鍾意佢, 只不過我地搬左出九龍,就無再學, 有無人知道藍田麗港城果間好唔好呢 ?  

Hi, i live in Aberdeen, can you pm the teacher or school details for me !

原帖由 candykiki123 於 10-4-28 09:49 發表
這位編舞總監Doris Li 只係小西灣(星期日) 同香港仔(平日)到教, Doris Li 教得好好, 對小朋友好有耐心, 我阿女好鍾意佢, 只不過我地搬左出九龍,就無再學, 有無人知道藍田麗港城果間好唔好呢 ?  

...

For boy is ok, can you pm more detials for me, since he want to learn jazz / hip pop

原帖由 竹葉青 於 10-4-16 17:31 發表
http://www.youtube ...

please check pm

原帖由 anna-bell 於 10-4-28 11:45 發表
Hi, i live in Aberdeen, can you pm the teacher or school details for me !

大家知唔知紅墈果間ok嘛?

我囡囡都係紅磡學架,D導師教得好好,佢地又上得好開心,奧海城果間都上過,E間都好好,其他就唔太清楚,而麗港同西寶城E兩間就較少見佢地出表演,而紅磡同奧海城都有較多表演出,好似上年8月個週年滙演有6個主角,有3-4個都係紅磡,其餘都多數係啟海果邊,所以我估E兩間會較好.上年我囡囡都有份做呀!扮 呀Sa 同 Peter Pan果個就係我女喇!或者你地可以上佢個WEB SITE睇下啦! www.sdm.hk 同埋佢地現在出左張"VIP PASS"係可以免費試堂喎,不防試下玩下先啦,因為D PASS印左我囡囡張相所以比左一疊我,所以我唔肯定張PASS係咪問佢就比.
上星期係荷里活廣場跳GRADE 3 JAZZ,睇下入唔入到睇呀!
http://www.facebook.com/joey.clm?ref=profile#!/video/video.php?v=1424127960460&ref=mf

原帖由 share123 於 10-4-29 15:11 發表

大家知唔知紅墈果間ok嘛?
‹ 上一主題|下一主題