用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問有無 馬鞍山 > 瑪利諾 保姆車介紹? ...
go

請問有無 馬鞍山 > 瑪利諾 保姆車介紹? [複製鏈接]

我朋友即將搬去馬鞍山,請問有無家長可以介紹保姆車呀?
如果唔係個細路女返學就要好辛苦啦。
唔該晒各位!!!
非常感激。
   0    0    0    0

叫你朋友返學時間係學校閘口等吓.... 睇吓有無保姆車...
好似得一個閘口俾校車落客...

我囡坐沙田線坐校車, 以前曾在校門口見過D保姆車派傳單, 但佢地連沙田都唔接???
我囡有同學住馬鞍山, 但只坐回程校車, 返學嗰程佢家長自己車返學...

褓姆車專欄

試吓去褓姆車專欄  問吓 ???

原帖由 lsltennis 於 10-5-4 09:40 發表

謝謝妳,
後我朋友問左學校,學校都有校車,不過要6:25AM上車,因為以前住大埔都先至係7點,佢想再睇下有無褓姆車可以遲D,等個女舒服D。
ANYWAY,多謝妳回覆,因為我見問校車呢度通常都無乜人覆,可能因為未必甘有人住同一區又讀同一間學校,妳真好人。
黃太

原帖由 mmak 於 10-5-4 13:31 發表
叫你朋友返學時間係學校閘口等吓.... 睇吓有無保姆車...
好似得一個閘口俾校車落客...

我囡坐沙田線坐校車, 以前曾在校門口見過D保姆車派傳單, 但佢地連沙田都唔接???
我囡有同學住馬鞍山, 但只坐回程校車, 返學嗰 ...

唔使客氣...
我囡6:55上車, 其實我都想 睇下有無褓姆車,
等個女可以瞓多D。

原帖由 lsltennis 於 10-5-10 11:10 發表
謝謝妳,
後我朋友問左學校,學校都有校車,不過要6:25AM上車,因為以前住大埔都先至係7點,佢想再睇下有無褓姆車可以遲D,等個女舒服D。
ANYWAY,多謝妳回覆,因為我見問校車呢度通常都無乜人覆,可能因為未必甘有人住同一區又讀 ...
‹ 上一主題|下一主題