用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想放棄 st catherine 學位,有冇人可以幫我呀? ...
go

想放棄 st catherine 學位,有冇人可以幫我呀? [複製鏈接]

想放棄 st catherine,請問有冇退學信 sample 呢 (英文 verison)?仲有係咪要寄掛呢?多謝!
   0    0    0    0

Pls help~~

點解 ??? 您唔係今年 9 月先開學咩 ~~ 打去講重好啦....... 甘 waiting 既就多一個有希望....

I re-treated the place of st.cat last year.  Yes, they requested registered letter.

No need standard format, just simply say u want to re-treat.  Thanks for the offer etc. such courteous word.

Remember to mention clearly the name and application no.

點解唔要呀!?!?有更好選擇嗎?

好多人恨唔到!!!

醒目開學勳章

: 國際英文幼稚園

有關: 退學通知書
申請表編號: XXXXX
學生姓名: XXX

本人的女兒 XXX 200912月獲 貴校取錄,但因同時間獲得另一間離家較近的學校取錄,為了方便孩子的上下課,我們最後選取了這間學校。特發此信,通知取消學位,以便貴校可以盡早安排其餘備取生入讀。

再一次多謝貴校給予我女兒機會。

祝 教安

XXX家長
X月X
‹ 上一主題|下一主題