用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍靈糧堂 & 路德會救恩 點選好
go

九龍靈糧堂 & 路德會救恩 點選好 [複製鏈接]

如 題
九龍靈糧堂  下午班  
黃大仙路德會救恩   上午班

點好..好難選..
又想仔仔讀上午班, 但又想仔仔讀 九龍靈糧堂..
點好呀~ 好煩。。
2間5月頭都要交埋其餘D錢啦。。。
幫吓我啦。。
   0    0    0    0

我聽過人講靈糧堂出來的,專注力痳痳地!(只供參考吧!)

回覆 2# virgko 的文章

小女讀九龍靈糧堂,我覺得學校教得不錯,昨日女兒問我知道甚麼是狗醫生嗎?我解釋佢聽,佢話老師都係咁講,我問點解老師講起狗醫生,原來他們最近學動物,教小朋友狗的用途,我問她,狗還有其他用途嗎,女兒說狗的鼻子很靈敏.
另外,土瓜灣塌樓翌日,我向女兒講述這宗新聞,女兒立即說她也知道,她說昨日放學前老師已告訴他們,大家更為失踪者祈禱.
我喜歡學校這種生活化的教導.
若真的需要上午校,可試輪候,上午班應有人會退學,但可能好多人排隊.

原帖由 MC1128 於 10-4-4 15:44 發表
小女讀九龍靈糧堂,我覺得學校教得不錯,昨日女兒問我知道甚麼是狗醫生嗎?我解釋佢聽,佢話老師都係咁講,我問點解老師講起狗醫生,原來他們最近學動物,教小朋友狗的用途,我問她,狗還有其他用途嗎,女兒說狗的鼻子很靈敏.
...

HIMC1128

我都比左信排上午班,但老師都話好多人排..未知得吾得..

HELLO. 我本人會選讀九龍靈糧堂
‹ 上一主題|下一主題