用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 高考~無限量支持
go

高考~無限量支持 [複製鏈接]

醒目開學勳章

致送呀女

努力加油,爸媽及家人在此精神上無限量支持,為你打氣,祝越戰越勇,順利入讀心儀大學及理想科目

betty媽

0    0    0    0

原帖由 bettylam 於 10-3-27 09:32 發表
致送呀女

努力加油,爸媽及家人在此精神上無限量支持,為你打氣,祝越戰越勇,順利入讀心儀大學及理想科目

betty媽

姨姨都同betty 囡囡打下氣先

努力 加油
努力 加油
努力 加油
努力 加油
努力 加油

祝順利入讀心儀大學及科目, 齊齊cheers

醒目開學勳章

tks!布媽打氣,好感動,呀女今日考聆聽

姨姨都同betty 囡囡打下氣先

努力 加油
努力 加油
努力 加油
努力 加油
努力 加油

祝順利入讀心儀大學及科目, 齊齊cheers ... [/quote]

嘩,原來 Betty 開 post 同囡囡打氣,又點少得我 2B auntie 呀,我都祝呢位小妹妹旗開得勝,我地靜候佳音 !

醒目開學勳章

Tks2b:希望不負你地厚愛及支持,叫呀女努力加油,到時食大餐,暫時考左中文說話,聆聽,
中國語文, 佢話大致都ok

原帖由 bettylam 於 10-3-27 14:31 發表
Tks2b:希望不負你地厚愛及支持,叫呀女努力加油,到時食大餐,暫時考左中文說話,聆聽,
中國語文, 佢話大致都ok

Dear Betty

我覺得阿女答得好 OK,即係有信心啦,GOOD 呀 !

醒目開學勳章

dear 2b,布媽:

呀女剛岩星期一考左中文說話,聽佢返黎講到眉飛色舞,佢果組4女一男,個男仔聲聲奪人,由頭帶到落尾,有佢講,無人講,呀女話吾係好明,佢好似吾知咁樣係會扣分咁,呀女一見有機會攝位,馬上講完,即刻好禮貌地拋左個波比編號4個女仔講,你表達下你意見.

佢呢期都附近中學考,佢話慳番好多搭車時間用黎溫書同訓足精神....作戰喎.

betty

Hi, Betty,

Support your daughter always! Yeah!

一定 No problem 的!

我現在煩緊選科問題! 星期一交la!

HimYinMa (Teresa)

醒目開學勳章

HELLO :HimYinMa
Hi, Betty,

Support your daughter always! Yeah!

一定 No problem 的!

我現在煩緊選科問題! 星期一交la!
>>>多謝晒支持呀!

好耐無傾計呀!我同你都係煩緊選科問題,你2個女女點呀!大女係咪f.3,呀細係f.2.

你身體ok!嗎

我手機轉左台,無著你聯絡電話呀!

Betty,

希望妳囡囡唔會介意我呢個遲來的支持

原帖由 bettylam 於 10-3-27 09:32 發表
致送呀女

betty媽

醒目開學勳章

tks! vivi_vivi:

梗係吾會介意啦!多謝vivi_vivi呀!

呀女考埋尋晚英文oral殺科,佢話佢地果組果3個,2女1男都係勁料,考完行出黎傾計,一個讀醫利莎伯中學....

我好吾識野地問呀女,咁如果其中一個吾係咁猛料,咪衰硬同相形見拙囉~

呀女只係應我,如果4個都咁勁料,就會成組一齊拉高的分.

再黎關心下佢尋晚試题考乜東東,佢話逆景求全,噢,吾好謂英文,連中文我都吾點添

betty

Hi, Betty,

Wish your daughter with good result and can go into her preferrence U.

醒目開學勳章

TKS!哈里波特:

TKS!各方好友無限量支持.

BETTY
‹ 上一主題|下一主題