用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 1對4, 80元1堂既普通話
go

1對4, 80元1堂既普通話

大家覺得 ok 嗎 ? 個ms好新, armarm 係d 咩北京c範畢業

有冇多d資料,如:地區

Can I have some more info, please ?

[url=http://tickers.families.com][/url

I am interested too. Please PM me more information. For example, time and location, tuition fee, etc. Thanks!

Which district will you take the class?

原帖由 ShinTeresa 於 10-3-24 17:15 發表
大家覺得 ok 嗎 ? 個ms好新, armarm 係d 咩北京c範畢業

1對4,80元1堂,有無諗過1堂幾耐,4人share1堂,每人可以有幾耐學呢?如果堂課是standard的話,甘同返學上普通話堂有無分別呢?效用?希望諗吓以上問題,小朋友真係學到幾多野(如果是幾人1小組)?
$80值嗎?睇落去唔係貴,但圍起上來成$320一堂,你又覺得如何?4人一組,共用同一時段!

原帖由 ShinTeresa 於 10-3-24 17:15 發表

佢係jordan 既, 上1個中, 每次4個小朋友, 都係pg甘 唱下歌, 念下c, 都等佢夾緊人同時間, 仲未cfm我既
原帖由 Sherryko9 於 10-3-25 09:56 發表
1對4,80元1堂,有無諗過1堂幾耐,4人share1堂,每人可以有幾耐學呢?如果堂課是standard的話,甘同返學上普通話堂有無分別呢?效用?希望諗吓以上問題,小朋友真係學到幾多野(如果是幾人1小組)?
$80值嗎?睇落去唔係貴,但圍起 ...