用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Apple tree echo talk 發聲筆壞了!
go

Apple tree echo talk 發聲筆壞了! [複製鏈接]

兩年前買了apple tree, 用左無幾耐就壞了, 當時catil 立刻幫我換過一枝新既發聲筆。

點知幾個月前又壞, 打去catil 問, 佢話已經無晒現貨, 話試下捰去整。

整完返離用得幾次又壞 (要註明:無跌過落地), 今次再打去 catil, 佢就推三推搪四, 又話無貨, 又話唔知要整幾耐, 個sales 話幫我跟, 第二日打電話去又話佢放假; 搵個第二個sales又係話幫我跟第日打去又放假 (當時跟我的sales 已經無做), 搵埋個經理(姓梁)都係支支吾吾咁, 打電話去個reception 話幫我飛線點知仲cut左我兩次線 !!!真係激死!!!

結果問佢捰左個電話直接打去IT 部先有人 show 我, 但係佢話我枝發聲筆包埋disney 字典, 佢地而家已經無呢隻筆......

有人其他parents 試過咁?可否俾d意見?
   0    0    0    0

我都係2年前買了apple tree(有迪士尼字典), 呀B剛3歲, 我想開始比佢用, 支筆只係買番來用過1次, 如果現在開始每日用, 唔知會唔會好快壞呢......

原帖由 siu_po_ultra 於 10-3-19 16:05 發表
兩年前買了apple tree, 用左無幾耐就壞了, 當時catil 立刻幫我換過一枝新既發聲筆。

點知幾個月前又壞, 打去catil 問, 佢話已經無晒現貨, 話試下捰去整。

整完返離用得幾次又壞 (要註明:無跌過落地), 今次再打去  ...

回覆 2# cicilps 的文章

哦?點解你買左兩年都唔用呀?

仔仔大約歲半我就同佢一齊睇迪士尼本字典, 因為佢好鍾意入面d圖畫好colorful 同埋d配音好得意, 但係aesop's fables 就太難太深, d字又太細, 佢3歲先開始有興趣睇~

我想問佢包你幾多年保養?要快d用多d, 否則過左保養先壞就慘, 幾千蚊就咁bye bye

有無其他媽咪試過捰支echo talk 去整呀?

佢18個月仲喜歡撕紙, 所以冇比佢用, 支筆3年保養

原帖由 cicilps 於 29-3-2010 13:46 發表
佢18個月仲喜歡撕紙, 所以冇比佢用, 支筆3年保養

佢俾得咁短時間保養?我有6年呀!
‹ 上一主題|下一主題