用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 lasalle 2nd in
go

lasalle 2nd in [複製鏈接]

仍有家長收到 lasalle 2nd in 通知嗎?
   0    0    0    0

原帖由 kkbmami 於 10-3-19 09:33 發表
仍有家長收到 lasalle 2nd in 通知嗎?

my son's classmate rec'd notice on Wed.

介不介意告知是什么小學?

仍有人收到 2nd in 通知嗎?

回覆 1# kkbmami 的文章

I rec'd a call on last Saturday, and interview on Tue.

恭喜您
你仔仔一定很 "top" 吧!

dear rayma,

昨天 2nd in 順利嗎?以之前 2nd in 家長所言,有 2nd 巳被取錄了!你兒子是讀九龍區小學嗎??朋友告訴我,lasalle 喜收九龍區小學較多,因九龍區小學程度較高,有沒有關係呢!?

原帖由 kkbmami 於 10-3-24 13:55 發表
dear rayma,

昨天 2nd in 順利嗎?以之前 2nd in 家長所言,有 2nd 巳被取錄了!你兒子是讀九龍區小學嗎??朋友告訴我,lasalle 喜收九龍區小學較多,因九龍區小學程度較高,有沒有關係呢!?
...

你好, 尋日面試好順利,多謝你關心

我唔知道la salle收生同地區有冇關係, 但我亦有住新界區的學生上年都被取錄了

我仔係響九龍區讀書

DEAR RAYMA,

真係替你高興而且很羡慕!我還只在等....奇蹟出現。
請問你是1月 OR 2月 FIRST IN 的?

似乎陳守仁的學生是 LS 最喜歡的,那我朋友真傻,前年佢派到陳守仁,竟然放棄讀返崇真,我苦勸佢都冇用,白白浪費,我想當時不知幾多人羡慕佢考到。
‹ 上一主題|下一主題