用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 [課程推薦]灣仔救世軍新一期課程
go

[課程推薦]灣仔救世軍新一期課程 [複製鏈接]

同咁多位爸爸媽媽分享下啦!我小朋友而家o係o個度上緊英文科學堂,都玩得好開心~

入面個職員哥哥仔話新一期課程推出左啦,叫佢地搞得咁有心機就幫下手推薦一下啦,同時都想我小朋友多 d 同學仔 :) 2個網址都係佢地架~:

http://www.salvation.org.hk/SSD_Web/ees/ees/kidpower.htm

http://www.facebook.com/#!/pages ... 372101853159?ref=ts

0    0    0    0

哈哈,原來 27 號佢地個 Info Day 仲有英文魔術表演,我仔仔話好有興趣

THAT SEEMS SO NICE !MAY I HAVE MORE INFO ABOUT THESE COURSES?

或者你打去問可能會好 d…
電  話:(852) 2572 6718

或者睇佢地個網囉
http://www.salvation.org.hk/SSD_Web/ees/ees/kidpower.htm

星期 6 見啦 :)

請問有無岩 5歲小朋友既 堂???

我估有掛… 我見佢 d Sceince Explorer Playgroup 同 6 帽好似都會 Arm 5 歲小朋友…

請問有無岩 2.5歲小朋友既堂???

2歲半我估就未必有啦… 我見佢 d 課程都係比高幼同小學生多 d

very useful!
thank you~

Haha :)
You are welcome la! Hope that it is useful for all mama/ baba here :)

arm arm o係佢地個 info day 返黎,個魔術同 6 帽子都好吸引
有無其他baba mama 都有去呀?

我見到佢有個英語魔術課程,請問有無任何關於個課程的資料?

嗯… 你想要 d 咩詳細資料?
o個次試堂就有 2 個魔術師黎教囉,睇落去都好似幾有教學經驗,上次示範佢就雙語示範o既,教左個用筆玩o既魔術,好多時一個家庭有大有細咁都玩得好開心

O no >< arm arm 收到電話話有家長 Quit 左所以延期… 有無家長有興趣一齊玩?

魔術啊,我都有興趣哦,不過我女 女年紀較細,吾知可吾可以參加,另外我朋友個仔仔今年6歲,他爸爸都對魔術有興趣啊,可吾可以要多d詳情啊!

年紀細就應該難少少啦…如果你話 6 歲應該ok o既,黎緊25號上堂,用英文黎教,手法+ present 都係佢地 focus o既野…

不過呢 d 硬件野黎架 jei,最緊要我仔仔玩得開心

唉…好擔心,如果佢星期日又開唔成班我小朋友 都似…
‹ 上一主題|下一主題