用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組元朗 MaMa Playgroup! 招攬攪手及成員!
樓主: sasakaka
go

自組元朗 MaMa Playgroup! 招攬攪手及成員! [複製鏈接]

醒目開學勳章

15/5 我可以join呀,可唔可以比多d資料我呀? 我收唔到pm呀.....
唔該晒

i am ok ah,and already reveived yr pm,and reply to u ,thanks!

唔好意思, 原本今日下午我會 join 大家的1st gathering, 但我的狗狗突然不舒服, 我帶了他去看獸醫, 所以沒有來.
不知大家討論成點 ?
希望下次能出席大家的聚會.
(我個小朋友現在8個半月大)

Thanks !

有d 唔好意思呀, 我地最後冇點幫手清理現場, 唔該Christina幫手book 場, 仲有Ranen 同姐姐, Christina先生做最後善後工作.
好期待下一次見面, 希望下次我可以幫到手啦!

原帖由 sosokk 於 10-5-15 18:14 發表
有d 唔好意思呀, 我地最後冇點幫手清理現場, 唔該Christina幫手book 場, 仲有Ranen 同姐姐, Christina先生做最後善後工作.
好期待下一次見面, 希望下次我可以幫到手啦! ...

唔駛咁客氣, 大家都係想識多d朋友o者

facebook個group開咗喇, 叫做元朗bk親子gathering, 呢個就係我地以後溝通o既平台喇

原帖由 yokiping 於 10-5-15 16:04 發表
唔好意思, 原本今日下午我會 join 大家的1st gathering, 但我的狗狗突然不舒服, 我帶了他去看獸醫, 所以沒有來.
不知大家討論成點 ?
希望下次能出席大家的聚會.
(我個小朋友現在8個半月大)

Thanks ! ...

唔緊要, 希望狗狗冇事啦, 我都o岩o岩去完cwb接我隻龍貓仔出院

去facebook serach我地丫, 細b group好似下星期就有gathering喇

醒目開學勳章

大家有興趣join埋一齊玩就快d加入埋我地facebook社群啦
http://www.facebook.com/group.php?gid=113908228651076

Add左啦~~

add 左啦,
我都好感謝Chistina and 她老公的幫忙,令到今次聚會好順利.
‹ 上一主題|下一主題