用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無bb讀路德會青衣城幼兒園N1
go

有無bb讀路德會青衣城幼兒園N1 [複製鏈接]

有無bb 讀路德會青衣城幼兒園N1

好不好呢?請比意見。
   0    0    0    0

原帖由 netbieshan 於 10-3-12 10:42 發表
有無bbhttp://das.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=268&cb=%n&n=acc9358c&ct0=%c 讀路德會青衣城幼兒園N1

好不好呢?請比意見。

我都想知,我聽講仲有位,不過你唔覺得個位置好噪咩

我已經幫我bb報左呢間今年9月既n1, 我唔知好唔好, 但因我剛搬來青衣, 好遲先報名, 所以大部份的都full左, 只有呢間有位, 我諗可能係全日制的原固, 所以唔係咁多家長揀呢間

間學校地點係暗d, 但整個interview既過程我好舒服....可能我只係想bb多d其他小朋友同佢玩下, 唔洗日日係屋企對住工人咁悶, 我無諗過bb要係學校學到d乜野, 所以對間學校無乜要求, 再加上近我屋企, 所以我決定報呢間

我本來都想報名架,果日同埋老公去睇環境,真是好多噪音,我想就算入到都未必選,因為好影響小朋友聽覺,所以都無報名

我住呢間幼稚園對面啊,係好近屋企,我個bb是09年,我都想個仔返n1,你地有無其他意見,how about 青衣啟思n1?

n班就番全日個bb會唔會好辛苦呢
原帖由 ak1020 於 10-3-22 14:48 發表
我已經幫我bb報左呢間今年9月既n1, 我唔知好唔好, 但因我剛搬來青衣, 好遲先報名, 所以大部份的都full左, 只有呢間有位, 我諗可能係全日制的原固, 所以唔係咁多家長揀呢間

間學校地點係暗d, 但整個interview既過程 ...

青衣啟思對我來講實在太遠, 一定要搭車, 所以無考慮過....但聽聞校舍好大, 環境好好, 如果唔介意搭車的話可以考慮

原帖由 zhaifufu 於 10-3-24 14:43 發表
我住呢間幼稚園對面啊,係好近屋企,我個bb是09年,我都想個仔返n1,你地有無其他意見,how about 青衣啟思n1?

我問過路德會既老師, 佢地話早d接放學係無問題, 只要之前同佢地講聲就得, 但當然, 學費依然要俾全日啦

其實有得揀我都唔想bb n班就番全日, 可惜我太遲報名, 好多學校都full左, 又或者跟本唔想收細b, 呢間可以話係我唯一的選擇

原帖由 ShinTeresa 於 10-3-24 15:51 發表
n班就番全日個bb會唔會好辛苦呢   
‹ 上一主題|下一主題