用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組phonics (屯門柏麗)
go

自組phonics (屯門柏麗) [複製鏈接]

醒目開學勳章

自組已返緊N1班可獨立上堂或3歲的小朋友
最少4人開班,如夠4人而又可比中心加插其他小朋友入我地班,學費$560一個月,如唔比中心加插其他小朋友入我地班就$840一個月,一班最多7個人,由一個外籍老師同一個助教負責.......
同miss 傾左,可安排一個小時試堂比我地$150
有興趣可pm我,或o係度留msg ,
上堂日期暫時只有星期六下午2點半至3點半
   0    0    0    0

劉媽媽, 你好,

本人都住屯門, 是2歲9個月bb的媽媽, 我都問過1間在柏麗的補習社, 佢地話有english班上, 資料如下, 唔知你有無興趣 ? 間補習社話, 有2個bb上堂就可開班.

English class for yrs 2.5 – yrs 3 in Tuen Mun

各位屯門媽媽好!

請問有無媽媽想JOIN 2歲半至3歲的英文班,
“Native”老師任教, 以遊戲形式上堂, (媽媽可自選陪同小朋友上堂與否)
逢星期六屯門市中心上堂, 下午4:45-5:45,
1小時 $140 , ($560 / Mth)
Note: 自組開班, 至少1班 2個小孩, (小班上堂)
      我家小孩大約2歲9個月, 現正讀PN班.

如果有媽媽有興趣, 可PM我, 謝謝!

醒目開學勳章

原帖由 Pak_Hei 於 10-2-22 12:33 發表
劉媽媽, 你好,

本人都住屯門, 是2歲9個月bb的媽媽, 我都問過1間在柏麗的補習社, 佢地話有english班上, 資料如下, 唔知你有無興趣 ? 間補習社話, 有2個bb上堂就可開班.

hello 你好,新年快樂
我baby 而家2歲10個月返緊N1,其實我好想佢學phonics,唔知你o個個英文班又係點ge 呢?
你o個間係25樓幾號室呀?
我問o個間係2511室.....或者可直接同我傾PM我,我留電話比你呀

Hello, 劉媽媽,

我果間係17樓呀,  係上英文班的, 同phonics有點不同, 唔知你有無興趣?

其實之前我bb都有join過2間唔同補習社的phonics班, 但係bb細個, 我覺得唔係咁啱佢, 所以停左.

我係新用baby kingdom, so 有d唔係咁識用, 請多多指教.

你可pm 個電話俾我, 或者我pm個電話俾你.

非常之感謝你, 終於有人回應我......

Hello,

唔知點解我pm唔到........

等陣我再試下.....

又或者你pm俾我, 我打俾你.....

我們可以交流一下

Hello, ReikoLau

I already pm my contact number to you, please feel free to contact me.

有無媽媽有興趣呀?

2個人就可開班, 我家小孩1個, 尚欠1個小孩就可開班!

小班教育幾好架, 多d機會對住老師講話, 多d機會講英文, 多d機會表達自己, 將來小朋友聽講英文的自信心就大大提升..... 並且這樣互動學習英文, 英文實會大大進步!

有無屯門媽媽有興趣join埋我家小孩呀 ?
‹ 上一主題|下一主題