用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 真可悲..
樓主: fishmaruko
go

真可悲.. [複製鏈接]

點解 d 人咁無聊, 新年流流搵交嗌.

我相信kv 同 york 各有各好, 如果唔係, 都唔會有咁多家長去報.

我上 bk 都係去一 d 我有興趣既 topic/幼稚園既版面留言, 無興趣既都唔會入去, 既然自己小朋友唔係讀 york, 自己對呢間學校又無興趣, 真係唔明點解要花咁多時間去中傷人地呢? 唔通呢 d 係特別嗜好?

多謝你既十卜.

原帖由 哈爾濱 於 10-2-17 23:58 發表
唔只係你地間學校的家長團結呀, 就連我lee d 2打6都唔抵得佢呀, 講咩鬼丫佢, 最尾咪又係比人禁, 唔知佢比人禁完, 會唔會又係度倒亂呢

原帖由 Carman1112 於 10-2-18 00:12 發表

我相信kv 同 york 各有各好, 如果唔係, 都唔會有咁多家長去報.

我上 bk 都係去一 d 我有興趣既 topic/幼稚園既版面留言, 無興趣既都唔會入去, 既然自己小朋友唔係讀 york, 自己 ...

尋有心人:以佢大名開條新THREAD俾佢;
一來唔使佢嘥時間四圍逐條topic scan完先去搵交嗌;
二來幫佢召集志同道合人仕討論/聲援/發表偉論(廢事間中有路過o既不知就裡,片面地話妳地d YORK家長圍剿佢,對妳地唔公平);
三來佢o既言論實在太富娛樂性(心目中BK奇人榜排行第2位!),集中D,唔使四圍尋覓"芳"踪。

第一位係咪聰明佬, 係呢, 近期點解唔見左佢????
原帖由 oooray 於 10-2-18 01:17 發表

尋有心人:以佢大名開條新THREAD俾佢;
一來唔使佢嘥時間四圍逐條topic scan完先去搵交嗌;
二來幫佢召集志同道合人仕討論/聲援/發表偉論(廢事間中有路過o既不知就裡,片面地話妳地d YORK家長圍剿佢,對妳地唔公平);
三來佢o ...

原帖由 哈爾濱 於 10-2-18 01:27 發表
第一位係咪聰明佬, 係呢, 近期點解唔見左佢????

佢好似化身忍者,偶然一閃,然後遁逃。EQ仲好似高左少少。

我係路人甲.....不過我睇左成日, 追哂所以post, 忍唔住要講句呢位'人兄'真係好好笑, 不過我知佢點解咁憎York, , 因為佢成日講York好容易入, 但係佢........個小朋友比York reject左囉 真係諗唔到另一個理由一個唔關事既家長會如此憎恨一間唔關係幼稚園
原帖由 Carman1112 於 10-2-18 00:12 發表

我上 bk 都係去一 d 我有興趣既 topic/幼稚園既版面留言, 無興趣既都唔會入去, 既然自己小朋友唔係讀 york, 自己 ...

王國長老

catcat0000已經被封鎖戶口, 希望此事告一段落, 大家不要再為此爭執了.

KV也好,York也好, 最重要是適合自己小朋友, 別人說什麼不用上心.

現關上此文, 祝各會員新年快樂, 和和氣氣.

版主
edea
‹ 上一主題|下一主題