用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 如何選擇Playgroup?
樓主: Erniebao
go

如何選擇Playgroup? [複製鏈接]

Helllo

[quote]原帖由 cocoting 於 10-4-9 21:46 發表
我都係經朋友介紹返左一間playgroup,開頭以為淨係帶佢去玩下,點知去到發現女女學識左好多野,最重要就係老師仲有教媽媽應該在家中如何指導小朋友,我最鐘意個playgroup有同佢地做art work、又有茶點,女女玩得好開心之餘,又可 ...

可以pm d 資料給我嗎??
"[email protected]

原帖由 cocoting 於 10-4-9 21:46 發表
我都係經朋友介紹返左一間playgroup,開頭以為淨係帶佢去玩下,點知去到發現女女學識左好多野,最重要就係老師仲有教媽媽應該在家中如何指導小朋友,我最鐘意個playgroup有同佢地做art work、又有茶點,女女玩得好開心之餘,又可 ...

Can you pm me as well, thanks!

可否 email 我你的playgroup 名稱?

thx

[email protected]

Please PM the information for me !!

Thanks

原帖由 cocoting 於 10-4-9 21:46 發表

Hi cocoting
我都想知資料,請pm比我,多謝

我也想要,可否pm我,給我資料,
tks
原帖由 IsaacCHEUNG 於 10-6-23 04:05 發表
[quote]原帖由 cocoting 於 10-4-9 21:46 發表
我都係經朋友介紹返左一間playgroup,開頭以為淨係帶佢去玩下,點知去到發現女女學識左好多野,最重要就係老師仲有教 ...

can you PM to me please, thanks!

原帖由 fds 於 10-4-12 22:33 發表
我仔仔返緊新領域個playgrooup,聽工人姐姐話ok!
每次主題也不一樣,它標榜是透過身體不同的九個渠道去學習,一星期兩次,每次個半小時,計落又不計太貴,如有興趣你可以上網looklook ...

Please PM me, thanks!

PM me please~

我也想要,可否pm我,給我資料, Thanks a lot

原帖由 Alisaci 於 10-4-9 20:52 發表
um..我幫囝囝係咁選擇,

8個月以下:
我會選擇英文的音樂課堂,因為rhythm可以訓練BB ge反應,又可以比BB多d接觸外界,冇咁怕醜冇咁痴身...

8個月以上:
我就一定會開始比BB上language playgroup,比BB聽多d音,唔同語言有 ...

醒目開學勳章

不過 PLAYGROUP 我唔想去太遠,有冇 MOS 或沙田區的?THX。

May i have some more information?
Please PM me about both music and language courses information,thanks.

原帖由 Alisaci 於 10-4-9 20:52 發表
um..我幫囝囝係咁選擇,

8個月以下:
我會選擇英文的音樂課堂,因為rhythm可以訓練BB ge反應,又可以比BB多d接觸外界,冇咁怕醜冇咁痴身...

8個月以上:
我就一定會開始比BB上language playgroup,比BB聽多d音,唔同語言有 ...
‹ 上一主題|下一主題