用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 靈糧堂面試...點麻,你地既小朋友表現如何? ...
go

靈糧堂面試...點麻,你地既小朋友表現如何? [複製鏈接]

靈糧堂面試...點麻,你地既小朋友表現如何?

我女上星期六都in完啦.表現唔錯,都做到老師和校長既要求

Re: 靈糧堂面試...點麻,你地既小朋友表現如何?

請問係唔係九龍個間 ?  
香港呢間要19/11先至interview.

Eunismom 寫道:
我女上星期六都in完啦.表現唔錯,都做到老師和校長既要求

我兒子也在馬鞍山in完下午個session,不過老師問的問題他沒有回答,其他沒有特別.  想問何時有結果?

我囡囡同樣星期六in完馬鞍山上午11:00一節,囡囡表現ok啦!
應該是十一月底公布結果。

個校長同d miss都好nice!

十一月尾才有結果,那麼遲啊!知不知道有幾多人面試?希望知道成功機會率.

karen,

喂,咁橋既,我女都係in 11:00個session.可能有見過你,但唔記得,我女都in得幾好.識答哂所有問題.咁遲先知結果呀...>_<!!

我想問考Mud野, 我明天先去In. 呀, 因為係係今個星期先收到我封信, 學校專登打電話比我再約時間, 因為其他人已經係上星期In完. 所以就約佐明天囉.
我覺得間學校都好好喎. 話如果因為遲佐收信就無得In.會對我好似唔係甘公平.我本來還打定輸數tim.     

Eunismom 寫道:
karen,

喂,咁橋既,我女都係in 11:00個session.可能有見過你,但唔記得,我女都in得幾好.識答哂所有問題.咁遲先知結果呀...>_<!!

Eunismom,
請問問左d咩呢??   
我仔仔 26/11 in. 鑽石山果間呀!
‹ 上一主題|下一主題