用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! [複製鏈接]

原帖由 alicetong 於 10-5-9 11:36 發表
經過巨山左搬右搬重組又format過之後
部機都依然c足7次 ..我無咁好氣
最開心終於聽到佢話係時候換個部囉 :ado ...

格格

講俾巨山聽,機器係有壽命架

原帖由 bettylam 於 10-5-9 13:03 發表
2B:

你睇吾出我的語氣係需佢咩,無晒的表情符號添

Dear Betty

咩叫 '需佢' 呀 ?

醒目開學勳章

dear  2b:

Dear Betty
咩叫 '需佢' 呀 ? >>>即係吾需要佢 囉,好啦!講完笑.

講真果句,其實我趕時間打錯字,係耍佢,即係玩佢

BB,

我今日唔使開工, Book 0左個場同三條女打羽球,
然後去 MegaBox 食飯行街街...

原帖由 bettylam 於 10-5-9 10:15 發表
dear all:

早晨呀!人呢~閃晒.

46哥又開工乎???

今朝先黎個住家早餐,中西合璧,無可出擊,食到betty一的都吾的色,越來越招積

燒賣,餐包,蒸餃,奶茶,鴛鴦,正

我起左身好耐呀!不過無腦用,因為偉哥一早步左係 ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

真係好敬佩你座巨山0既勵力!

格格你有福啦!

原帖由 alicetong 於 10-5-9 11:36 發表
經過巨山左搬右搬重組又format過之後
部機都依然c足7次 ..我無咁好氣
最開心終於聽到佢話係時候換個部囉 :ado ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 bettylam 於 10-5-9 19:39 發表
dear  2b:

Dear Betty
咩叫 '需佢' 呀 ? >>>即係吾需要佢 囉,好啦!講完笑.

講真果句,其實我趕時間打錯字,係耍佢,即係玩佢 ...

Dear Betty

我都估到啦

原帖由 正46 於 10-5-9 19:56 發表
BB,

我今日唔使開工, Book 0左個場同三條女打羽球,
然後去 MegaBox 食飯行街街...

Dear Betty

咁阿伯母呢 ?

醒目開學勳章

DEAR2B:

呀伯有好攪笑地,4.5.6/5月去左玩轉中山番禺,8&今日又係中山媽媽團,佢勁開心呀!

二次返黎都即刻報平安.我地7/5果晚已經同佢食左客傻好棧晚飯局lu~

佢下午打比我時,我叫佢上黎食飯,因為我話佢知,今晚呢餐係偉哥,呀仔,呀女,煮比我,加埋你呢個呀媽食,賀母親節,我今日<橋>埋二隻手,乜都吾洗做,等食.

呀仔煮飯,攪蝦殼,呀女整左蝦仁炒蛋,淥油菜,偉哥煎魚煮湯.

2b:5分鐘後收pm,因為我剛岩起手打

betty

原帖由 bettylam 於 10-5-9 22:27 發表
DEAR2B:

呀伯有好攪笑地,4.5.6/5月去左玩轉中山番禺,8&今日又係中山媽媽團,佢勁開心呀!

二次返黎都即刻報平安.我地7/5果晚已經同佢食左客傻好棧晚飯局lu~

佢下午打比我時,我叫佢上黎食飯,因為我話佢知,今晚呢餐係 ...

Dear Betty

我地今日都無咩搞作,又係 HB 煮飯我洗碗,所以我 facebook 都寫左 day day 都係母親節

PM 收左仲好快手覆埋啦

原帖由 bettylam 於 10-5-7 23:31 發表
dear sf:

吾好客氣啦!大家研究下啦!

吾可以就咁飲架,要開水,我飲份量都係一普通杯,份量係1開2.

我份工大小2都吾得閒去,係開工時間真係吾敢飲,所以咪改做晚飯後,不過吾係個個都建效用.

最好係夠地方玩呼拉圈>> ...

Betty,
吾可以就咁飲架,要開水,我飲份量都係一普通杯,份量係1開2>>>>我尋晚飮咗3份1杯地捫西梅汁, 無溝水飮, 無肚痾喎;
今後飮咗一杯地捫西梅汁, 再飮一杯清水, 飽到 C,  E + 至有D 肚攪感覺咋.

你買地捫牌定 Sunriysia 牌 ?
地捫牌 係吉吉島特價 $22.90 一支, Sunriysia 牌要$59.- (+咗鈣 & 葉酸), 你飮邊隻牌子 ?

你好有恆心 fing 呼拉圈喎, 腰圍仲 keep 到 24吋,  著34 碼, 好似未嫁18歲身材呀, 羨慕 C 我啦, 怪唔知得你有葫蘆身材啦 ! 你真係fit 爆呀 !

你生完兩個骨架無大到架咩 ?

我隻腳著36碼, 生完著37碼啦.

我未生24吋腰, 生完26, E + 2....

原帖由 2bzmummy 於 10-5-9 23:08 發表

Dear Betty

我地今日都無咩搞作,又係 HB 煮飯我洗碗,所以我 facebook 都寫左 day day 都係母親節

PM 收左仲好快手覆埋啦

2b,
我地母親節係美心食半席1千九百多元, 全部海鮮咁滯, 卵好多餸唔食得, 無咩落肚.

9 9 想食海鮮餐慶祝母親節, 但唔諗吓我要戒口, 果個姑9 就話食少少唔驚, 真係激C !

早晨!

太后,

阿媽有兩個女照顧, 邊使我....

原帖由 2bzmummy 於 10-5-9 21:27 發表

Dear Betty

咁阿伯母呢 ?

BB,

我阿媽都係唔痴家0架, 唔係出去搵依個, 就搵0個個,
又成日去旅行, 今個星期又三天廣州遊啦, 搞到我地無啖好食.

原帖由 bettylam 於 10-5-9 22:27 發表
DEAR2B:

佢下午打比我時,我叫佢上黎食飯,因為我話佢知,今晚呢餐係 ...

早晨

原帖由 stitchfriends 於 10-5-10 00:15 發表

Betty,
吾可以就咁飲架,要開水,我飲份量都係一普通杯,份量係1開2>>>>我尋晚飮咗3份1杯地捫西梅汁, 無溝水飮, 無肚痾喎;
今後飮咗一杯地捫西梅汁, 再飮一杯清水, 飽到 C,  E + 至有D 肚攪感覺咋.

你買地捫牌定 Sunr ...

stitchfriends

您都好積極喎,坐言起行 !

原帖由 stitchfriends 於 10-5-10 00:22 發表

2b,
我地母親節係美心食半席1千九百多元, 全部海鮮咁滯, 卵好多餸唔食得, 無咩落肚.

9 9 想食海鮮餐慶祝母親節, 但唔諗吓我要戒口, 果個姑9 就話食少少唔驚, 真係激C ! ...

stitchfriends

唔好咁嬲啦,咁多年我都無為自己慶祝母親節架,如果您睇開 D,當正係同奶奶慶祝,咁當然係就佢喜好啦,咁您就唔會咁介懷架啦 要戒口咪係咁意夾兩下當試味囉,下星期再叫 HB 同您食過

原帖由 正46 於 10-5-10 08:35 發表
太后,

阿媽有兩個女照顧, 邊使我....

我叫錯左 Betty 您都知道我問您,叻叻 ! 咁咪仲好,唔水您母親節出去同人逼

原帖由 正46 於 10-5-10 08:38 發表
BB,

我阿媽都係唔痴家0架, 唔係出去搵依個, 就搵0個個,
又成日去旅行, 今個星期又三天廣州遊啦, 搞到我地無啖好食.

...

我寧願亞媽係咁,佢都有自己天地同朋友架嘛,無同您簽合同要照顧您餐飯架
‹ 上一主題|下一主題