用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! [複製鏈接]

原帖由 2bzmummy 於 10-1-28 23:07 發表

stitchfriends

講左咁多,您無講究竟好唔好食喎 ?

2b,
我都講過食藥後, 近排肥到就快扣唔到 button 啦, 我只過口癮咋.

我每日都食好少份量, 餓到輕微胃痛咋, 無乜點瘦, 褲頭都係好緊, 激C 我啦.

早晨!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

SF,

蛇竇唔係開番好耐咋, 你有冇搞錯地方0架?

原帖由 stitchfriends 於 10-1-28 22:20 發表

2b,
今日晏晝出街做嘢, 經過中環機利文新街, 醒起你同 46 介紹嘅新樂園蛇竇, 即刻入去買咗隻雞批 & 什批, 共12蚊.

我每件咬咗一啖就比咗 HB 食, 連佢都話我咁為食呀, 雞批好多雞肉, 皮無用咁多牛油搓,
什批好細隻 ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

早晨

原帖由 vivi_vivi 於 10-1-28 23:19 發表
2b,

咁咪心痛c 您囉....要您親自下廚, 您HB 有冇食藥, 您今晚會唔會勸佢早D 瞓呀, D 業務留番聽日先做啦....
呢排D 天氣乍暖還寒, 又濕又大霧, 各位都要保重身體呀
...

vivi

我成 9 點先返到屋企見到佢先知道咋,無咩叫下廚架,我隻飯煲好精叻架嘛,落少少米一粒鐘已經煲好一煲粥啦,佢食左未夠 12 點已經上床眠,算好早架啦,今朝早餐都應該食粥架啦

大家早晨好~~

2b,

我諗您HB 今日應該都無事架喇, 但係以防萬一, 都係要食清少少....

原帖由 2bzmummy 於 10-1-29 08:48 發表

vivi

我成 9 點先返到屋企見到佢先知道咋,無咩叫下廚架,我隻飯煲好精叻架嘛,落少少米一粒鐘已經煲好一煲粥啦,佢食左未夠 12 點已經上床眠,算好早架啦,今朝早餐都應該食粥架啦 ...

原帖由 vivi_vivi 於 10-1-29 08:50 發表
大家早晨好~~

2b,

我諗您HB 今日應該都無事架喇, 但係以防萬一, 都係要食清少少....

vivi

佢話前晚係大陸食左碗麵出事,我估計係食左一碗勁辣 .....

2b,

可能仲係勁辣 + 勁油添

原帖由 2bzmummy 於 10-1-29 09:02 發表

vivi

佢話前晚係大陸食左碗麵出事,我估計係食左一碗勁辣 .....

原帖由 vivi_vivi 於 10-1-29 09:07 發表
2b,

可能仲係勁辣 + 勁油添

vivi

勁辣就十成十,勁油又未必,佢都幾抗拒

原帖由 2bzmummy 於 10-1-29 09:13 發表

vivi

勁辣就十成十,勁油又未必,佢都幾抗拒

大家早晨好

2b

勁辣會刺激腸胃, 當排毒

原帖由 stitchfriends 於 10-1-28 23:34 發表

2b,
我都講過食藥後, 近排肥到就快扣唔到 button 啦, 我只過口癮咋.

我每日都食好少份量, 餓到輕微胃痛咋, 無乜點瘦, 褲頭都係好緊, 激C 我啦.

sf

或者您係食藥引致水腫而不是肥, 千其唔好餓到胃唔舒服, 到時要食埋胃藥就仲麻煩

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-1-29 09:33 發表

大家早晨好

2b

勁辣會刺激腸胃, 當排毒

長老

應該都幾排,不過我咪話佢,點解唔去睇醫生呢 ?

原帖由 2bzmummy 於 10-1-29 09:46 發表

長老

應該都幾排,不過我咪話佢,點解唔去睇醫生呢 ?

2b

明白您'赤'佢, 不過噚晚咁夜又未必睇到醫生, 今朝您hb覺如何??

醒目開學勳章

dear all:

午安~

dear sf:今日超忙,覆住你小小pm先.

betty

醒目開學勳章

dear2b:

我尋晚絛盪失路,只係尋日稀晾果的衫 到尋日依然係濕濕貢

betty

原帖由 bettylam 於 10-1-29 13:08 發表
dear2b:

我尋晚絛盪失路,只係尋日稀晾果的衫 到尋日依然係濕濕貢

betty

Betty

唔使 , 因為噚日相對濕度有95%, 所以濕濕貢係正常嘅

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-1-29 10:31 發表

2b

明白您'赤'佢, 不過噚晚咁夜又未必睇到醫生, 今朝您hb覺如何??

長老

佢尋日下晝 2 點幾返左屋企眠

原帖由 2bzmummy 於 10-1-29 14:09 發表

長老

佢尋日下晝 2 點幾返左屋企眠

2b

男人係咁架, 自以為排完毒就茅事

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-1-29 14:21 發表

2b

男人係咁架, 自以為排完毒就茅事

今日到家下都未搵到人,電話又留言,公司又無返

馬頭圍道舊樓倒塌一人死亡
(明報)2010年1月29日 星期五 15:35

土瓜灣一座約6層高舊樓下午突然倒塌,消防先後救出3名被困人士,其中1人不治,另有2人受傷,
消息員在瓦礫堆中救出一人,消息指被救出的是一名女傷者,她臉部染有血漬,戴上氧氣罩後,由救護車送院後證實死亡。
消防員其後升起雲梯,將被困樓宇內的一女一男居民救落地面。(即時新聞)
‹ 上一主題|下一主題