用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 點解d中學生咁鍾意msn?
go

點解d中學生咁鍾意msn? [複製鏈接]

成日聽d中學生話:「今晚msn傾」,「快d on msn啦!」,「你有冇msn呀?我msn係......」,究竟點解?點解佢地唔用電話,電話咪最直接囉!
   0    0    0    0

原帖由 馬友友 於 10-1-15 22:05 發表
成日聽d中學生話:「今晚msn傾」,「快d on msn啦!」,「你有冇msn呀?我msn係......」,究竟點解?點解佢地唔用電話,電話咪最直接囉!

面對人好多壓力,電話就唔會比佢鬧。

你自己有無用 MSN?

原帖由 馬友友 於 10-1-15 22:05 發表

醒目開學勳章

我都有講過用電話重方便,我個囡講係佢地興,好彩呢排又唔再玩.

醒目開學勳章

1. You can only talk to 1 person at a time, but you can msn multiple persons.  
2. You need to focus and talk on the phone, but you can ignore message using MSN.
‹ 上一主題|下一主題