用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 觀塘/油塘/藍田 playgroup
go

觀塘/油塘/藍田 playgroup

有冇人可以介紹下,我囝囝1歲半....

原帖由 christyheihei 於 10-1-15 10:30 發表

呢間係藍田嫁..你試下打電話去問丫 21745782 佢有得試堂嫁 ! 我個女係11月份返過 4堂 ! 佢勝在平同返2個鐘囉 !
呢個係英文既音樂 PLAYGROUP 佢就係一個 "印度籍" 既 MISS 教, 好像話係加拿大既大學畢業既,佢D英文都OK既..星期六上午同下午都有班,不過上午就好FULL, 我BB之前係返下午 ! 因為我住 TKO , 之前報左一間不過因為 WAITING 緊, 所以 JOIN住呢間先 !依家TKO有位所以就冇再返呢間 ! 我個BB就 13個月時返呢間, 佢返到去都好開心嫁 ! 你可以打去問下有冇得試堂先啦..你覺得OK既你咪 JOIN囉 !

回覆 2# garykokk 的文章

umum..我都知呢間呀.我都有考慮過.不過聽到有D媽媽話呢間唔太好.所以冇報到.咁係番左幾多堂呀?覺得如何?同埋其實TKO我都OK..可以介紹下嗎??

我都係住將軍澳,你而家番既playgroup係邊度?
原帖由 garykokk 於 10-1-15 12:05 發表

呢間係藍田嫁..你試下打電話去問丫 21745782 佢有得試堂嫁 ! 我個女係11月份返過 4堂 ! 佢勝在平同返2個鐘囉 !
呢個係英文既音樂 PLAYGROUP 佢就係一個 "印度籍" 既 MISS 教, 好像話係加拿大既大學畢業既,佢D英文 ...

我返果間係坑口個邊, 佢都好 full 嫁..我都 waiting左兩個月先有位..你可以打電話去問下 tel : 27055123  ! 呢間PLAYGROUP個導師係 " 鍾Sir “Super Baby Pro” 超級寶寶課程總監及首席智能培訓師。現為「學前教育」雜誌幼兒發展顧問 ! 我個B上星期岩先上左第一堂, 呢班就多D小朋友囉, 得一個鐘頭時間就好像趕D ! 我個BB可能又未適應啦..佢好不受控制  可能要返多幾堂先知 ! 不過佢唯一唔係咁好就係如果你自己有事唔上堂佢地冇得補堂囉 ! 你知啦..小朋友好多時都可能會唔舒服或病..但佢講明冇得補 !

原帖由 christyheihei 於 10-1-15 12:25 發表
umum..我都知呢間呀.我都有考慮過.不過聽到有D媽媽話呢間唔太好.所以冇報到.咁係番左幾多堂呀?覺得如何?同埋其實TKO我都OK..可以介紹下嗎??

佢一個 COURSE 係 4堂 , 我返左 5堂 (因為第一堂試堂係 FREE 既 ) ! 其實係睇下你想個BB點囉, 如果你話係想佢有個地方接觸其他既小朋友一齊玩下, 都無防既 ! 但如果你話想佢要學到D咩野, 我諗就未必會有你所要求囉 ! 唔知係唔係我個BB返果陣只得13個月啦 , 佢都唔係好聽指令 , 但係佢就會走去同小朋友玩囉 ! 呢度夠平囉 $600/4堂 (堂上兩個鐘) 如果請假你早D打電話去講聲佢又會補返堂比你囉 !

原帖由 christyheihei 於 10-1-15 10:30 發表

浸糼  都ok

回覆 6# garykokk 的文章

唔該晒你呀,反而我覺得1個中就夠.2個中好似多左D,同埋藍田果間D時間我又就唔啱.因為我prefer星期6,佢得9-11同2-4…9-11我覺得太早,有時BB都未起身,2-4又係訓晏覺時間喎..激死,其實我主要想我小朋友學下點同其他人玩,同埋接觸多D人…當然,如果可以學到D簡單野就最好啦.

回覆 7# ICU 的文章

邊到黎O架???有冇多D資料??

請問呢間係邊度?個電話長嚮打唔到去
4堂幾錢呢?

原帖由 garykokk 於 10-1-15 12:05 發表

呢個係英文既音樂 PLAYGROUP 佢就係一個 "印度籍" 既 MISS 教, 好像話係加拿大既大學畢業既,佢D英文 ...

原帖由 venus726 於 10-1-20 12:28 發表
請問呢間係邊度?個電話長嚮打唔到去
4堂幾錢呢?

呢間係"啟田商場 "上面, 好像係 4樓..係間乾洗店隔離 ! 個電話我唔知有冇錯呢..佢 $600/4堂 ( 2 HRS ) 我返屋企搵搵再話你知 !