用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 民幼師資一問
go

民幼師資一問

想問下現民幼家長﹐此校師資如何﹖你認為幼園老師有愛心和耐性嗎﹖經驗點呀﹖有無媽咪(爸爸)就你所知分享一下呢﹖轉咗新校長有咩唔同﹖

課程深左. 重視英文.
d teacher 幾nice

原帖由 chloechanchan 於 10-1-1 23:21 發表
想問下現民幼家長﹐此校師資如何﹖你認為幼園老師有愛心和耐性嗎﹖經驗點呀﹖有無媽咪(爸爸)就你所知分享一下呢﹖轉咗新校長有咩唔同﹖

So far the teachers are very nice.  I can't compare the differences between the new principal but I just find out there are a lot of Christmas homework.  However, I think it is good because I can know the progress of my son.

老師好好人 就算外籍老師呀女都好鍾意
呀女病咗班主任會有來電 問候下 感覺良好~

學校的 e e 都好 nice 星期六返興趣班 佢哋竟然仲記得呀女叫咩名 um.. 雖然都幾細微的事 但我覺得好 warm ^.^

民幼新校長帶領下好似都唔錯喎﹐仲有無媽咪Daddy有分享呢﹖