用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生幼稚園
go

民生幼稚園 [複製鏈接]

我個仔見咗兩年民生K1,今年仲有問有答,都唔收,真係好唔開心又嬲,求讀書啫!排隊in嘅時候,見到d小朋友連阿姐都識,嗰d實收梗,下年民生不如好似賣樓咁,內部見哂先再收出面d小朋友!
   0    0    0    0

如果有讀佢地playgroup, 一定著數d,有冇人有讀佢地playgroup,而係rejected or waiting list ????

I still waiting, i study in their playgroup

原帖由 aleelee 於 09-12-20 16:13 發表
如果有讀佢地playgroup, 一定著數d,有冇人有讀佢地playgroup,而係rejected or waiting list ????

原帖由 zaku51889 於 09-12-20 13:03 發表
我個仔見咗兩年民生K1,今年仲有問有答,都唔收,真係好唔開心又嬲,求讀書啫!排隊in嘅時候,見到d小朋友連阿姐都識,嗰d實收梗,下年民生不如好似賣樓咁,內部見哂先再收出面d小朋友! ...

講句公道話喇.我無讀佢D PLAYGROUP 都收左
而且我知道有兄姊讀緊今年佢地既弟妹都係WAITING.
如果你小朋友IN 2年都無收.只可以講你唔係佢地杯茶
有幾個朋友都好氣噴, 都同我講佢仔仔都係有問有答都唔收.
其實我想講如果有問有答就收.就當日面試所見我估佢收2千人都唔夠.

我個同事個仔讀緊民生K2,佢個女今年有in,又係唔收!

原帖由 NICOLE123 於 09-12-20 22:55 發表

講句公道話喇.我無讀佢D PLAYGROUP 都收左
而且我知道有兄姊讀緊今年佢地既弟妹都係WAITING.
如果你小朋友IN 2年都無收.只可以講你唔係佢地杯茶
有幾個朋友都好氣噴, 都同我講佢仔仔都係有問有答都唔收.
其實我想 ...

祝好運!!

原帖由 rubyrubylau 於 09-12-20 16:21 發表
I still waiting, i study in their playgroup
‹ 上一主題|下一主題