用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小心"順利"紀律部隊宿舍內有婦人發爛強索湯藥費 ...
go

小心"順利"紀律部隊宿舍內有婦人發爛強索湯藥費

最近在順利紀律部隊宿舍一名40多歲的婦人, 不知是否一人賺錢四人餬口的關係, 專門選擇在下午時份帶同其小孩到平台遊樂場玩, 然後就假裝其小朋友被人撞傷要求"賠湯藥費", 她此行為專門向一些由工人或老人家帶下來的小朋友下手, 小心!小心!

麥紀律部隊宿舍都有呢 D 人咩?

:;pppp:

刁婦

呢位刁婦認真影衰哂啲女人,佢呢種行為簡直形同鼠竊狗偷,詐騙行為,變相勒索,仲影衰埋全香港嘅警察,人地唔知以為所有警察都係噉,仲有大人嘅行為係小朋友嘅榜樣,呢位刁婦嘅仔女,將來亦唔係好人,起碼係無家教,無人格   

原帖由 sunpiano 於 09-12-10 13:57 發表
最近在順利紀律部隊宿舍一名40多歲的婦人, 不知是否一人賺錢四人餬口的關係, 專門選擇在下午時份帶同其小孩到平台遊樂場玩, 然後就假裝其小朋友被人撞傷要求"賠湯藥費", 她此行為專門向一些由工人或老人家帶下來的小 ...

不是要現役紀律部隊才可以與家人住宿舍嗎?"一人賺錢四人餬口"是指這婦人身為紀律部隊但亦嫌唔夠錢使而行騙?你這指控好嚴重!
你也是紀律部隊家屬?點解唔問下老公點告發此婦人,係"小學雜談"post出來都無用格 ,好多順利警嫂浦呢度咩?都提醒唔到幾多人咋喎?

係喎.... 幫佢FORWARD 出去啦..... 我都見過呢個媽媽, 罵人罵到得人驚, 唔只嚇親人地d小朋友,      佢自己個女都嚇親啦....... 癲狗咁吠        

此事已告一段落了:)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2802683-1-1.html