用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有關參加了今午小六Solo Verse Speaking : Non-Open比賽 ...
go

有關參加了今午小六Solo Verse Speaking : Non-Open比賽的問題? [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問有冇家長今午有份參加這個比賽(4th Dec pm session in Olympic House , J.C. Lecture Theatre) ?你們覺得冠軍是適當人選嗎?她在比賽時忘記了2句sentences但得評判提水並得到冠軍,請問比賽時評判可以提水嗎?本人覺得應該一提水就會扣分,請問有冇得投訴?如果有可以點做?
   1    0    0    0

原帖由 Xanthe 於 09-12-4 19:48 發表
請問有冇家長今午有份參加這個比賽(4th Dec pm session in Olympic House , J.C. Lecture Theatre) ?你們覺得冠軍是適當人選嗎?她在比賽時忘記了2句sentences但得評判提水並得到冠軍,請問比賽時評判可以提水嗎?本人覺得 ...

又真係離譜d 喎.
其實係一家四口子

評判提水可以話為咗鼓勵參賽者完成賽程,畢竟小朋友經驗不足,一時緊張,啞口無言,在所難免。

若果參賽者既要提水,又竟然可以得到冠軍,咁就說不過去啦。
‹ 上一主題|下一主題