用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering
樓主: jackjackb
go

09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering [複製鏈接]

你地好pro, 好厲害 :D
sorry我唔係成日上babykingdom, 所以覆你地有d遲

原帖由 孖bJAN 於 09-12-10 12:58 發表

d小朋友一人一個rolling pin開心d, 唔洗爭, 我以前住坑口, 而家住得唔近呀, 不過一袋0野好少0者

hi 明翰媽媽,

我14:55入o左數la!! pls check, ref no.:5EC5, 要5要比入數紙比你??

原帖由 HarveyF 於 09-12-11 10:39 發表
Gathering 費用

我係明翰媽媽,負責收錢。
請將費用在下星期三或之前 (16 Dec)存入。 確定你們將會出席。帳戶no. 已經PM你們。Please check.

Dear 明翰媽咪,

剛才已入數, ref no.:5150
$220.
Thanks

原帖由 kinglau512 於 09-12-11 15:19 發表
辛苦晒, 已收到pm了,
入數後會給你ref no.
tks!

Dear duck_duck & kinglau512

已經收到。數紙請你收好先,如果我最後對到數唔使啦。

浚羲                 小象     1大1細
紀彤                 小羊     1大1細

請問你們會唔將參加,請你們回覆,我先通知你們account no.

oh sor, 我好似最遲添 我係希彤媽媽呢
我想問下係咪無晒位啦 @.@
我先加咗人數在最底先啦 如果有位 請 pm 我過數呢 :)
麻煩晒各位搞手媽媽呀~
好勁 嘻~

小朋友姓名     組別    出席人數 費用
梓竣(Kobe)    小象     21
     $220
睿琳 (Erin)     小羊     11
    $110
子晴                 小羊     22
    $220
明翰  (Harvey) 小象    21
    $220
思衍                 小羊     22
   $220
巧嵐                 小象     11
   $110
以靜                 小兔     22
   $220
凱桐                 小兔     21
  $220
蕙心                 小羊     11  $110

浚羲                 小象     11(pls confirm)
紀彤                 小羊     11(pls confirm)
希彤 (Natalie)  小象    1大1細 $110

我想加埋嵐嵐daddy, 有位嗎??

$220
    $110
    $220
    $220
   $220
巧嵐                 小象     21
   $220
   $220
  $220
蕙心                 小羊     11  $110

浚羲                 小象     11(pls confirm)
紀彤                 小羊     11(pls confirm)

原帖由 michellebaby 於 09-12-14 11:09 發表
oh sor, 我好似最遲添 我係希彤媽媽呢
我想問下係咪無晒位啦 @.@
我先加咗人數在最底先啦 如果有位 請 pm 我過數呢 :)
麻煩晒各位搞手媽媽呀~
好勁 嘻~

梓竣(Kobe)    小象  ...

I'll love to, please let me know the account no, thanks!!(浚羲                 小象     1大1細)

原帖由 HarveyF 於 09-12-12 09:41 發表
浚羲                 小象     1大1細
紀彤                 小羊     1大1細

請問你們會唔將參加,請你們回覆,我先通知你們account no.

Hi HarveyF,

如果有位的話 請 pm 我入數的 account 呢, thanks.

12月17日有冇家長返學校?有冇時間早小小一齊傾傾?
我約了HarveyF(明翰媽媽)10:30am於九龍城公園涼停等,有時間請JOIN或可PM我.

$220
    $110
    $220
    $220
   $220
巧嵐                 小象     21
   $220 (嵐嵐ok,2大)
   $220
  $220

浚羲                 小象     11細  $110
Total: 19大人15小童 (max 25大人)

原帖由 muiz 於 09-12-14 13:30 發表
我想加埋嵐嵐daddy, 有位嗎??

梓竣(Kobe)    小象     2大1細     $220
睿琳 (Erin)     小羊     1大1細    $110
子晴                 小羊     2大2細    $220
明翰  (H ...

Dear 明翰媽咪,

剛才已入數, ref no.:6D9A 026
$120.
Thanks

浚羲媽咪

Sorry, should be $110

九龍城公園涼亭?  11:00開始表演,要早少少上去禮堂喎,不如課室門口/操場等?

原帖由 jackjackb 於 09-12-15 13:19 發表
12月17日有冇家長返學校?有冇時間早小小一齊傾傾?
我約了HarveyF(明翰媽媽)10:30am於九龍城公園涼停等,有時間請JOIN或可PM我.

梓竣(Kobe)    小象     2大1細     $220
睿 ...

11:15至開始表演wor, 5分鐘前才可入內
我唔認為學校會比我地早咁多時間於操場內停留

原帖由 yijing 於 09-12-16 12:26 發表
九龍城公園涼亭?  11:00開始表演,要早少少上去禮堂喎,不如課室門口/操場等?

Dear 明翰媽媽,

我入咗數啦 ^.^ thx
Ref no.: 5A08 ($110) ~ Thanks~

希彤媽媽

孖bJAN        子晴        2大2細   
WanWah 紀彤    1大1細 (to confirm)

請問你們會唔會參加,我沒有收到你錢。
其他媽媽,已經全部收到啦。

我係後禮 媽媽, 仲可以參加嗎
我是2大2小?

彼禮媽媽,
yes! HarveyF 幫手收緊錢呀! 請PM佢.

原帖由 shleungleung 於 09-12-20 11:54 發表
我係後禮 媽媽, 仲可以參加嗎
我是2大2小?

後禮媽媽,已PM你。
明翰日日提住後禮,他們好friend,當日一定玩好開心。
‹ 上一主題|下一主題