用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering
樓主: jackjackb
go

09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering [複製鏈接]

原帖由 muiz 於 09-12-10 11:49 發表
我屋企都有d做cookies既工具&公仔模, 如果book到焗爐, 我可以預先揉好麵團, 到時比小朋友印模, 焗埋cookies...

兩間房都有oven, 你有無多d rollng pin和baking tin?如果唔夠, 我可以帶去

我只有一個rolling pin...
如果你住得近, 又方便既話, 帶埋都無防呀... Thanks :D

原帖由 muiz 於 09-12-10 12:09 發表
我只有一個rolling pin...
如果你住得近, 又方便既話, 帶埋都無防呀... Thanks :D

d小朋友一人一個rolling pin開心d, 唔洗爭, 我以前住坑口, 而家住得唔近呀, 不過一袋0野好少0者

整餅好呀, 我睇過你個blog覺得佢地玩得好開心!!

我都帶部大相機幫大家影多d相。

原帖由 孖bJAN 於 09-12-10 11:53 發表

兩間房都有oven, 你有無多d rollng pin和baking tin?如果唔夠, 我可以帶去

孖bJAN,
"五餅二魚"都好似OK wor.  包唔包嘢飲?
不過我地今次以小食為主. 因為預大家食了小小嘢嚟.
使唔使預budget 買遊戲物及小禮品.

原帖由 孖bJAN 於 09-12-10 11:34 發表
?ib_____D5UT5HBUG
上圖是蔚藍會所, 我地加左2張檯和10張椅.

圖中是"五餅二魚"到會, 我叫過兩次都ok,$ 1,260連運費有12 ...

唱乜歌都冇所謂ka! 我諗住呢首歌大家都一定識.
志在玩吓.

原帖由 孖bJAN 於 09-12-10 11:47 發表
我未開過隻愛牙vcd呀, 一齊唱定係獨立唱愛牙歌呀?唱另一d歌得唔得? 例如比賽果首?

......重覆.....

[quote]原帖由 孖bJAN 於 09-12-10 14:51 發表

唔包野飲0架, 包食具和紙巾, 可以預100-150蚊買紙包飲品, 紙包好平0乍, 禮物可以print獎狀,例如最身手靈活獎(搶尾巴), 最佳合作獎(畢波), 最佳歌喉獎(唱歌),  影相仲威呀! ... 另外, 小朋友會唔會著番d聖誕靚衫參加party, 増添節日氣氛呀, 順手頒個最佳造型獎

原帖由 jackjackb 於 09-12-10 11:20 發表
haihaimom,
sorry, 可能今次唔得啦.會所唔比入咁多人呀!又冇位book多一間function room.
希望遲d有機會再攪,睇吓你會唔會match到時間再參加.

唔緊要,希望下次有機會再認識各位。

我想問會所係咪真係數人頭?分開入應該冇問题啩,如果可以,加埋浚羲啦。可能佢只係加一大一小呢, 如果我地又book埋草地玩, 都唔覺多左人....

原帖由 haihaimom 於 09-12-10 10:52 發表
我們也是住坑口的,很想參加有空位嗎?浚羲-小兔組

孖bJAN
請問你係唔係住蔚藍而又用過會所董事屋?
因為我第一次book,而職員話最多25人,我今早問佢地話小朋友多,多1至2個都ok. 而當日因各家長要自己入會所,非住戶帶領,所以要填各單位人名及人數供門口保安登記用.

有冇提議,你估加浚義2個有冇問題?

原帖由 yijing 於 09-12-10 15:46 發表
我想問會所係咪真係數人頭?分開入應該冇問题啩,如果可以,加埋浚羲啦。可能佢只係加一大一小呢, 如果我地又book埋草地玩, 都唔覺多左人....

Gathering 費用

我係明翰媽媽,負責收錢。
請將費用在下星期三或之前 (16 Dec)存入。 確定你們將會出席。帳戶no. 已經你們。

請將費用在下星期三或之前 (16 Dec)存入。 確定你們將會出席。帳戶no. 已經PM你們。Please check.

原帖由 jackjackb 於 09-12-10 22:31 發表
孖bJAN
請問你係唔係住蔚藍而又用過會所董事屋?
因為我第一次book,而職員話最多25人,我今早問佢地話小朋友多,多1至2個都ok. 而當日因各家長要自己入會所,非住戶帶領,所以要填各單位人名及人數供門口保安登記用.

有 ...

我成日響果度開party, 上次10月尾開halloween party, only book到一間room , 成5十幾人, 都無唔比我地入呀, 橫掂佢地都唔坐架la, 出哂草地玩.

其實仲可以加人0架, 因為比會所張check list only 寫大人名, 寫到25個都可以0架

而且都預左d人行出行入, 唔會check好嚴囉。嚴拿白撞啫, 我地唔係吖嘛。 好呀, 多人玩好開心。

原帖由 孖bJAN 於 09-12-11 13:12 發表
其實仲可以加人0架, 因為比會所張check list only 寫大人名, 寫到25個都可以0架

既然有人試過ok,我當然無所謂啦!

小朋友姓名     組別    出席人數 費用
梓竣(Kobe)    小象     21     $220
睿琳 (Erin)     小羊     11
    $110
子晴                 小羊     22
    $220
明翰  (Harvey) 小象    21
    $220
思衍                 小羊     22
   $220
巧嵐                 小象     11
   $110
以靜                 小兔     22
   $220
凱桐                 小兔     21
  $220
蕙心                 小羊     11  $110

浚羲                 小象     11(pls confirm)
紀彤                 小羊     11(pls confirm)

Total: 11家庭17大人

原帖由 孖bJAN 於 09-12-11 13:12 發表

辛苦晒, 已收到pm了,
入數後會給你ref no.
tks!

原帖由 HarveyF 於 09-12-11 10:36 發表

請將費用在下星期三或之前 (16 Dec)存入。 確定你們將會出席。帳戶no. 已經你們。
‹ 上一主題|下一主題