用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖保羅堂 vs 聖公會幼稚園
go

聖保羅堂 vs 聖公會幼稚園 [複製鏈接]

有無人知聖保羅堂 及 聖公會幼稚園邊間好D?我知聖保羅堂通常升聖保羅男校,而聖公會就多數聖保羅男女?我BB係男仔,選邊間好D? Thanks!
   0    0    0    0

聖保羅堂通常升聖保羅男校??? are you sure? Coz when i check the website for SPC, there's only 13% of student go to SPB...

for 聖公會, i am not sure the % going into St Paul Co-edu

我覺得SKH好過SPC少少, 因為畢業生考/派得好少少, SPC都收咗我個仔, 我仍然會考SKH, 當比多個機會個仔law, 收咗先算啦, 好難入架.

Someone said the campus of SPC is very small.  Do you think this a problem?

原帖由 Silverhawk 於 09-12-3 12:36 發表
我覺得SKH好過SPC少少, 因為畢業生考/派得好少少, SPC都收咗我個仔, 我仍然會考SKH, 當比多個機會個仔law, 收咗先算啦, 好難入架.

我都係咁諗呀! 就算聖公會會搬都會去試呀!
‹ 上一主題|下一主題