用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港靈糧堂幼稚園 銅鑼灣靈糧堂幼稚園收生結果。
樓主: bb女女
go

銅鑼灣靈糧堂幼稚園收生結果。 [複製鏈接]

我填咗會考慮PM class的,不過佢都派咗AM class比我地,所以我覺得應該沒關系。我的是0703大仔。
原帖由 cheukyu822 於 09-12-7 23:04 發表
收咗pm class的mami, 你地面試當日是否話"會"考慮pm class呀?相反...收咗am class的mami, 你地面試當日是否話"不會"考慮pm class呀?我覺得我地面試當日, 如果話"會"考慮pm, 佢地就會編咗bb係pm了。請各mami回覆是否正 ...

想知道吓,有幾多個錄取了的父母是教徒,

或有哥哥姐姐在校的..

想知收生條件.......

My son has no religion, no siblings studying there. Accepted AM class. He is 04/07.

唔識人·無哥哥姐姐讀過·爸爸媽媽唔系校友·無宗教信仰。百無。
原帖由 nicolepa 於 09-12-8 10:38 發表
或有哥哥姐姐在校的..

Anyone can share what primary school guaduates of Ling Liong will usually go to??

miaochan ,, tracyung  謝謝.

請其他網友繼續回應...

想知道吓,有幾多個錄取了的父母是教徒,

或有哥哥姐姐在校的..

回覆 63# tracyung 的文章

same here, all NO.

我到現在都未收到,請問大家收到郵件時,是否郵件箱定係垃圾郵箱呢?

原帖由 bb女女 於 09-12-8 12:06 發表
我到現在都未收到,請問大家收到郵件時,是否郵件箱定係垃圾郵箱呢?

各位,唔好意思, 又系我多嘴o既時候, 八左咁耐, 我感覺就系...
第一round, 呢兩日收到(可能今日都冇人會收到), 15號之前要比銀,
第二round,15號出信, 第一round唔去個d就系呢補上.
換言之, 即系..waiting..不宣於口吧了.......

回覆 68# bb女女 的文章

我用hotmail, o係郵件箱架...
其實應該同之前學校通知我地去interview時o既email一樣...

我都冇收到, 不過o個日佢冇端端喊, 話要吹爉燭, 我已知道唔得。

我好認同你既講法。應該係waiting, 等有人唔交就再send信。

原帖由 jean2003 於 09-12-8 12:11 發表

各位,唔好意思, 又系我多嘴o既時候, 八左咁耐, 我感覺就系...
第一round, 呢兩日收到(可能今日都冇人會收到), 15號之前要比銀,
第二round,15號出信, 第一round唔去個d就系呢補上.
換言之, 即系..waiting..不宣於口 ...

In my case, I told the school the either AM or PM will be okay.

原帖由 cheukyu822 於 09-12-7 23:04 發表
收咗pm class的mami, 你地面試當日是否話"會"考慮pm class呀?相反...收咗am class的mami, 你地面試當日是否話"不會"考慮pm class呀?我覺得我地面試當日, 如果話"會"考慮pm, 佢地就會編咗bb係pm了。請各mami回覆是否正 ...

原帖由 esther.cy 於 09-12-8 11:32 發表
Anyone can share what primary school guaduates of Ling Liong will usually go to??

昨天下午收到e-mail, 收左pm, (07/07) 我都想知小一派位係點呢?

我昨日打電話去問過, 佢地話今個星期內一定會收到email, 如果收唔到就打去問結果, 所以我諗就算係waiting都會係今個星期內收到email

我都好同意..收唔到email既應該都係waiting list

原帖由 jean2003 於 09-12-8 12:11 發表

換言之, 即系..waiting..不宣於口 ...

我囡囡07/07bb, 都是am/pm都得, 也是冇宗教背景, 收了讀am.

Hi Joycepsk,
我囡囡都係0707bb,也是am offer (百無),你有無其他offer,將來我地囡囡可能係同學。

interview day on 21 Nov and we got offered for pm class.  I guess they will send the second round offer for those not willing to pay for the deposit.
I will probably not register because I got offered for st paul church am class

銅鑼灣靈糧堂幼稚園收生結果。

收到email la,備取生.無行囉,hehe

I received email la...

吾收, 連 Waiting 都無....
‹ 上一主題|下一主題