用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 << Part 35>> 之 334 白老鼠延續篇 ...
go

仔女經 << Part 35>> 之 334 白老鼠延續篇 [複製鏈接]

開新鋪嘞

早晨好

0    0    0    0

good morning
原帖由 布甸仔媽媽 於 09-11-27 09:47 發表
開新鋪嘞

早晨好

大家午安

做到慶呀...
今日著短袖衫

格格好壯哦!

原帖由 alicetong 於 09-11-27 12:53 發表
大家午安

做到慶呀...
今日著短袖衫
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

大家都很忙........
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

46,

有苦自己知呀 夠25度先
可以開冷氣呀,呢排熱過
頭殼頂就0黎標煙添呀....

原帖由 正46 於 09-11-27 15:01 發表
格格好壯哦!

醒目開學勳章

hihi!all:

午安~今日個個吾見晒.

今日襯佢二個去左圖書館,又係拾屋送舊近新啦!

我小,中朋友學野真係快,可能無我地的老人家咁多雜念,呀女之前話速成好麻煩,成日問我字,問到我吾想彩佢,查實係想佢下定決心自己學......終於佢苦練左2月個,而家打得好快,有時的字我仲要問番佢轉頭打乜碼.

betty

原帖由 bettylam 於 09-11-28 11:55 發表
hihi!all:

午安~今日個個吾見晒.

今日襯佢二個去左圖書http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=37&bannerid=81&cb=11224466&n=a136fd06館,又係拾屋送舊近新啦!

我小,中朋友學野真係快,可能無我 ...

出門幾日,原來長老開左新舖

多謝長老記掛我 尋日一早係毫不知情下,在航機上坐上三小時才能啟程,到達之後才知道在咫尺之遙的跑道上原來發生了致命意外

原帖由 bettylam 於 09-11-28 11:55 發表
hihi!all:

午安~今日個個吾見晒.

今日襯佢二個去左圖書http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=37&bannerid=81&cb=11224466&n=a136fd06館,又係拾屋送舊近新啦!

我小,中朋友學野真係快,可能無我 ...

Dear Betty

我都期待細 B 有一日會的起心肝學好中文輸入法

Dear Betty

阿仔考完試未呀?

醒目開學勳章

dear 2b&all:

午安呀~

Dear Betty
阿仔考完試未呀? >>>佢話主要科考完,其它都係閒科,聽日考宗教.

你姨甥仔情況如何?

話說偉哥同呀女叫呀仔搵英x補數,要自己付左錢先,呀仔答佢地,我得百幾元,吾夠,佢地二個話,你咁鍾意先洗未來錢,咁咪扣下期零用錢黎報左名先囉,如果你補左後成績好,高過某分數,我地會比番你.

如果,就係仲係樹hea緊,上星期考完試話過黎搵我請佢鋸扒,到比錢時,我同佢講笑話,多謝晒喎呀仔,呢餐你架啦!

點知佢應得好爽,好呀!快趣用晒的錢,就無錢拎出黎補習.

知道佢考得麻麻但無得迫的betty上

原帖由 2bzmummy 於 09-11-29 10:40 發表

多謝長老記掛我 尋日一早係毫不知情下,在航機上坐上三小時才能啟程,到達之後才知道在咫尺之遙的跑道上原來發生了致命意外 mouth:" /> mouth:" /> mo ...

原帖由 bettylam 於 09-11-29 11:42 發表
dear 2b&all:

午安呀~

Dear Betty
阿仔考完試未呀? >>>佢話主要科考完,其它都係閒科,聽日考宗教.

你姨甥仔情況如何?

話說偉哥同呀女叫呀仔 ...

Dear Betty

係呀,讀書冇得逼,希望佢地自己識得生性

醒目開學勳章

DEAR2B:

好攪笑,呢二個就係我仔女~

呀仔,先頭3點幾,我話我出去驗下對con過期未,如過期又要洗一筆,要慳慳地用錢lu~驗完眼我會去買豬骨煲定靚西洋菜陳腎老火湯比偉哥飲,跟住我返黎整落野,就會洗頭,洗完頭就抽你今日溫習的野黎問,如果答吾出我問題或依依哦哦~

你就每題吾識都抄十次,結果我頭都攪掂晒,問左仍幾次ok!未,見佢而家陣仲係樹博晒老命咁吾知係樹抄乜東東~

問佢攪乜鬼,佢話佢好努力係樹抄緊的好重要架野...

betty

醒目開學勳章

至於呀女,仲勁~

早幾日,十點幾猛叫偉哥比部腦佢用,話12點就截止大學聯招報楝科,死未~

我地問佢點解下下攪到last min,佢就諸多解釋同推說呢說路,果的網成晚都hand,我好頂佢吾順,結果11點55分,比佢攪掂左...

你話係咪吾知佢係咪想死,識佢耐的就比佢的磨攔席激死,樣樣野都攪到趕屎懶尿

投訴加冚旗的betty上

原來開咗新舖!!
細L那日都遲咗1小時才平安到埗! 至要緊係平平安安!

原帖由 2bzmummy 於 09-11-29 10:40 發表

多謝長老記掛我 尋日一早係毫不知情下,在航機上坐上三小時才能啟程,到達之後才知道在咫尺之遙的跑道上原來發生了致命意外 mouth:" /> mouth:" /> mo ...

原帖由 bettylam 於 09-11-29 18:47 發表
DEAR2B:

好攪笑,呢二個就係我仔女~

呀仔,先頭3點幾,我話我出去驗下對con過期未,如過期又要洗一筆,要慳慳地用錢lu~驗完眼我會去買豬骨煲定靚西洋菜陳腎老火湯比偉哥飲,跟住我返黎整落野,就會洗頭,洗完頭就抽你今日 ...

Dear Betty

即係阿仔都已經識死囉 西洋菜陳腎湯 ?幾好喎,下星期一於叫 HB 煲先

原帖由 bettylam 於 09-11-29 18:53 發表
至於呀女,仲勁~

早幾日,十點幾猛叫偉哥比部腦佢用,話12點就截止大學聯招報楝科,死未~

我地問佢點解下下攪到last min,佢就諸多解釋同推說呢說路,果的網成晚都hand,我好頂佢吾順,結果11點55分,比佢攪掂左...

你話係 ...

Dear Betty

學業上,我從來無擔心過您阿女喎

原帖由 Lmum 於 09-11-29 20:58 發表
原來開咗新舖!!
細L那日都遲咗1小時才平安到埗! 至要緊係平平安安!

Lmum

要打 patpat 呀,開左新舖都唔知道 :;pppp: :;pppp:
‹ 上一主題|下一主題