用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 籃田啟思
go

籃田啟思 [複製鏈接]

有冇人收到信呀 ? 請各位報下料.
   0    0    0    0

星期三寄出了, 但今天未收到.  明天該會收到了.

我心急打電話去問,知道收咗下午班。有d唔開心,因下午班時間真係好唔見駛,唔知有無機轉去上午呢?

想問, 你地係咪全部interview哂架??

因為我都有報名, 但因為我仔係細仔, 所以咩信都未見過........

報名費又交咗, 見都未見過...頭先睇到你地話有信收, 咁我打去問啦....佢話我仔係9月, 要等下一批, 到3月先會interview, 仲要睇下到時有無位, 無位就連interview都無......好無奈呀  >.<

報名費係去interview個日先比喎......

原帖由 NoelB 於 09-11-27 11:42 發表
想問, 你地係咪全部interview哂架??

因為我都有報名, 但因為我仔係細仔, 所以咩信都未見過........

報名費又交咗, 見都未見過...頭先睇到你地話有信收, 咁我打去問啦....佢話我仔係9月, 要等下一批, 到3月先會inte ...

又係喎, 呢間好似唔駛俾, 我都搞亂咗tim (報咗好多間呀)....sorry sorry!

咁你地係咪in哂架喇??

仔仔也是收了PM

醒目開學勳章

我個囡都係收pm,不過我報都係pm. 係啦學費真係好貴....

Did this nursery prefer "Big B"?  If not "Big B", they offer PM PN class.

我仔仔都收左pm....唔知交唔交留位費好...又驚其他幼兒園唔收....依家好煩~~~

我個仔都係收左pm...不過我諗我唔會俾佢讀PM class,

I have received a rejection letter la.

During the interview, the teacher told me that there were a lot of applicants and asked whether I will consider the PM class.  Since this school is not my first priority, I told her that I will only consider the AM class due to some personal reasons.  Then, the teacher put her black face to me.

我個囡都係收pm, 但是否可以用學卷的?

K1開始先有學卷bor...

我都係報下午, 下午收左呀仔.

係呀, 我都係報左上午, 但收左下午。不過因為我11月3日仲要interview靈糧(麗港城), 所以唔知去唔去交留位費好。

有冇朋友對呢兩間可以俾d意見我?

我個女0808,收左上午班, 我一定會交左留位費先,因今年太多bb , 我連迦南都因為細女而無得in 住,連哥哥係到讀都無優先,我後來先知原來今年咁緊張,好後悔報得4間,2間迦南已無得in 住,只有啟思同靈糧堂,好彩啟思ok左唔係下一次in就好大壓力了。

我之前報左九龍塘啓思,不過佢地唔收阿囡,之後寄信比我問我去唔去藍田啓思下午班,我覺都無所謂,所以話好,而家藍田啓思下午班收左,我打算一定會比定留位費先,因為我之前報左幾間都唔收,我去in每一間都超多人,因為08年真係好多b,我怕無間收,所以諗住下午班都返

我都報咗上午班, 不過收咗我個仔下午班, 都係交住留位費先, 今年真係間間都好多人IN, 我都剩係報咗4間, 有2間REJECT 咗, 好彩都有啟思收

我個仔(0808)都係收o左下午班, 1/12 in 靈糧堂, 迦南未有得in.....
btw,how much is  the 雜費 of Creative??
‹ 上一主題|下一主題