用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 KV 家長 - 可唔可以講下大家戰後的成績呀? ...
樓主: HelloDicDic
go

KV 家長 - 可唔可以講下大家戰後的成績呀? [複製鏈接]

回覆 1# easybring 的文章

三年後真不知道, 因GH 有KG後更不需外求. GH KG 也有打電話給我,我最後婉佢了GH KG Waiting 位.如抽不到我想我大細女也讀 GH.....不用煩

今年唔知做乜鬼,好似考幼稚園仲難過小學,我有兩個朋友的仔女考維多利亞都唔收.
以前係上午難d,下午實收咁滞.
無知是福

家姐讀書勤力, 唔知妹妹沒有跟kv, 會否一樣. 只好我加把勁, 管住妹妹...跟到kv程度.  如果我抽中, 我都會好似你咁, 留番係kv架.  

原帖由 sandymama99 於 10-6-18 17:44 發表
三年後真不知道, 因GH 有KG後更不需外求. GH KG 也有打電話給我,我最後婉佢了GH KG Waiting 位.如抽不到我想我大細女也讀 GH.....不用煩
~easybring~

係好難呀!  當年家姐考, 間間都收.  我有晒經驗啦...妹妹本身都會出聲交談(比家姐當年更唔怕羞), 只有兩間收(都好好運了)...真係出生率高了很多.   

原帖由 brian61950 於 10-6-18 17:51 發表
今年唔知做乜鬼,好似考幼稚園仲難過小學,我有兩個朋友的仔女考維多利亞都唔收.
以前係上午難d,下午實收咁滞.
~easybring~

回覆 1# easybring 的文章

好似有三萬幾出生競爭好大, KG也覺很難考相信三年後私校和大抽獎學位更難入..
‹ 上一主題|下一主題