用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基慧小學(馬灣) 2010-2011年小一歡迎會
樓主: gracelam
go

2010-2011年小一歡迎會 [複製鏈接]

回復 1# wing116 的帖子

我地2:30PM見.  仲有明日會唔會去學校睇小朋友表演?? 我地會去.
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

sure la !!
明天一定要搵個靚位坐先得 !!
[img]http://davf.daisypath.com/PhQop8.png[img]

想問下今個星期點解會派本新的「生命方舟-能量册」既?係延續舊嗰本定係要重新再記錄過呢?咁之前第一本寫的一天的感覺、一週的感覺、二週的感覺......照抄番過新嗰本度定係由今個星期重新再寫過呢??學校好似冇通知過點攪,問亞囝佢又話唔知,請幫幫忙!

原帖由 PoYellow 於 11-3-4 16:50 發表
想問下今個星期點解會派本新的「生命方舟-能量册」既?係延續舊嗰本定係要重新再記錄過呢?咁之前第一本寫的一天的感覺、一週的感覺、二週的感覺......照抄番過新嗰本度定係由今個星期重新再寫過呢??學校好似冇通知過點 ...

阿囡話上次係二月,今次係三月份,如果有闗心隻蛋果曰,家長就簽一個名,當然越多簽名代表越多能量。我阿囡已經打了隻蛋入冷宮了•••••
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

原帖由 gracelam 於 11-3-4 23:14 發表

阿囡話上次係二月,今次係三月份,如果有闗心隻蛋果曰,家長就簽一個名,當然越多簽名代表越多能量。我阿囡已經打了隻蛋入冷宮了•••••

Thank you!! 我個囝都係要提佢至記得同隻蛋傾下計、擦下隻蛋,佢地真係好似冇咩興趣咁。

呀仔9月升2C班, 想請問這班是普教班嗎?

c, d 班都係普教中班 !

原帖由 paulhawk 於 11-7-7 22:08 發表
呀仔9月升2C班, 想請問這班是普教班嗎?
‹ 上一主題|下一主題