用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 根德園2010 K1-有無人已經收到取錄信
go

根德園2010 K1-有無人已經收到取錄信 [複製鏈接]

我21 Nov interview,要得到5 Dec才有通知.
有無人上星期已經見左而又收到通知?
咁當日既表現如何?
   1    0    0    0

未有咁快喎.....

未有咁快喎.....

原帖由 pugsonic 於 09-11-23 23:12 發表
我21 Nov interview,要得到5 Dec才有通知.
咁當日既表現如何?

乜唔係人人都係5 Dec先知道結果咩??

原帖由 pugsonic 於 09-11-23 23:12 發表
咁當日既表現如何?

乜唔係人人都係5Dec先知道結果咩??

my daught just finished interview on 21 Nov too... The teacher is very nice, becauce my daught doesn't know how to sing a song but the teacher teach her to sing a song and she can follow her and singing.... how nice teacher....

呀仔係11/14in-左,都係話要12/5前收通知, &佢in過時都係唔肯唱歌,拉住我走,仲話"算啦媽媽",攪到兩個老師都笑晒,無佢收,唯有都真係算啦,奌知起身走過陣,呀仔就四萬咁口,笑晒咁同老師saybye,真係比佢激死.

醒目開學勳章

14/11/2009 in 的都係要等到5/12/09
咁心急~我們早 in 的咪等到頸都長埋?

回覆 1# queen_sze 的文章

係lo, 條頸真係長晒.  當年等會考放榜都無緊張過, 而家就日日睇信箱...唉!! 媽媽們, 努力呀,路仍是長,而家先2歲幾人仔...

原帖由 circle2009 於 09-11-24 00:32 發表
my daught just finished interview on 21 Nov too... The teacher is very nice, becauce my daught doesn't know how to sing a song but the teacher teach her to sing a song and she can follow her and singi ...

你就好彩啦, 遇到個咁好老師, 我個個老師一直堅持用同一語氣同一表情問同一條問題, 但我個B都係唔答, 咁跟住她就問另一條, 點知轉頭又係問番呀B唔答那條, 又再問幾次, 我心想, 你咁迫個小朋友做甚麼, 同個小朋友鬥甚麼呢.. :;pppp:

我就想遲少少先收到通知, 連埋其他學校一齊收信知結果最好, 唔洗緊張幾次, 又唔洗浪費留位費~

未鬼咁快出呢d post啦
攪到人地又緊張埋

Agree

原帖由 QEgg 於 09-11-24 09:58 發表
我就想遲少少先收到通知, 連埋其他學校一齊收信知結果最好, 唔洗緊張幾次, 又唔洗浪費留位費~

係lu,我地仲係 14號 in 添,條頸已經長到拖左落地啦。

原帖由 NICOLE123 於 09-11-24 10:20 發表
未鬼咁快出呢d post啦
攪到人地又緊張埋

I'm waiting for the result too. But maybe no hope for my daughter coz she' not performed well on that day. Just see anything special happen, haha....

回覆 1# bb0826 的文章

me too, a long wait for KV and SC

反正大家都等緊
假如kv, st cat 同民生都收你既小朋友
你地會選擇邊間呢 ?

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 NICOLE123 於 09-11-24 13:33 發表
反正大家都等緊
你地會選擇邊間呢 ?

可能係KV (無報民生呀~)
因為.. 阿仔in完唔鍾意SC, 但係佢成日話鍾意KV!

原帖由 NICOLE123 於 09-11-24 13:33 發表
反正大家都等緊
你地會選擇邊間呢 ?

民生算把啦...Int 過既人大部份會對呢點學校好失望...

我囡囡14/11 in, 當日學校俾封信話會响5/12前收到通知, 佢肯答晒老師既問題同唱歌,收唔收佢就睇天意喇..... 
‹ 上一主題|下一主題