用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今年 20 分都入唔到陳瑞祺. 點算呀.
go

今年 20 分都入唔到陳瑞祺. 點算呀. [複製鏈接]

好唔開心呀 !!!! 20 分都入唔到陳瑞祺. 真係禁多人爭 ? 有無人入到呀, 幾多分呀 ! 唔該報下料啦.
   0    0    0    0

唉, 我20分都抽唔到協恩啦

My daughter has only 15 points, and I have  never thought about 自行收生 at all.

醒目開學勳章

我好好彩, 20分入左CSK!!  

原帖由 Gar 於 09-11-23 10:45 發表
好唔開心呀 !!!! 20 分都入唔到陳瑞祺. 真係禁多人爭 ? 有無人入到呀, 幾多分呀 ! 唔該報下料啦.

20 入左.

原帖由 Gar 於 09-11-23 10:45 發表

相信會有人抽到但放棄註冊。機會仍然是有的,我衷心的祝福你

game!

原帖由 Funny 於 09-11-23 11:13 發表
我好好彩, 20分入左CSK!!  

Its all a game to depict fairness but mainly for those with connections.   2nd round is much fairer.

原帖由 csk家長jj 於 09-11-23 13:12 發表

相信會有人抽到但放棄註冊。機會仍然是有的,我衷心的祝福你

陳瑞祺係唔係無後備位架 ? 如果有人放棄都要等大抽獎啦. 死梗 la, 無抽獎命呀 !!

原帖由 S_Trader 於 09-11-23 23:04 發表
我想知乜係後備位? 我見有d post都講後備位, 咁如果我大抽獎唔再選csk, 咁有後備位我係咪冇份呢?
其實我都唔太清楚, 不過今日去過靈光小學, 呢間學校有 post D 後備生出來. 我問過 D 職員, 佢話如果註冊日有人放棄, 後備生可以補上. 但陳瑞祺好似無呢樣野 wor. 我諗間間學校都唔同 law. 就好似其他學校可以上網睇, 但陳瑞祺要親自去睇一樣.  唉為有等大抽獎啦. 如果大抽獎唔得, 真係唔知點算呀 !

原帖由 S_Trader 於 09-11-24 00:42 發表
係呀,我朋友選果間都可以打電話去問結果, 我都試過打去csk, 但佢話佢地唔會幫我地睇結果囉. 專登去又失望而回.

另外, 我唔係34網架, 所以諗緊大抽獎時好唔好唔選csk, 而選自己網最鍾意果間做兩個部份既第一意願, 我 ...

妳要諗清楚喇 ! 因為我有個朋友舊年亦是借地址抽 csk, 但最後派去聖匠. 34 網學校有好大差距. 如馬頭涌, csk, 協恩是很好. 但跳出這幾間. 聽聞就唔麻麻地.
‹ 上一主題|下一主題