用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 學校的温情令我好感動 (赤柱聖士提反附屬小學SSCPS) ...
go

學校的温情令我好感動 (赤柱聖士提反附屬小學SSCPS) [複製鏈接]

今年見到好多主題都同SSCPS有關, 相信好多家長都想了解學校多些, 也請容我在此表達我對學校和各位家長的謝意。
我兩個女都在此校就讀, 細囡一年班, 大囡二年班。大囡在十月五日生病入院, 一直到現在(已出院)。在這些日子, 她錯過了測驗和很多課程。當我打比甘主任時, 他第一時間話比我聽不用担心測驗, 最重要身體健康, 一切學校會幫我安排。班主任Miss. Rain也打比我和send mail一直關心囡囡的情况, 並再三叫我不用擔心功課, 回學後會盡量幫她。更多謝一班在學校認識的基督徒媽咪, 她們來醫院為我囡祈禱, 送禮物,和老師,同學一起自製漂亮的慰問卡,幫我影印筆記功課......好多謝你們, 今日我通知校車何生, 告訴他我准備讓囡囡星期一返學, 但有時可以只坐半程, 因下午要返醫院覆診,所以問他這個月車費如何計算, 他竟說不用計, 只要阿囡好返隨便坐, 直至她完全不用再覆診, 而且主動提出退回我十月已交的車費 (我並沒有要求),多謝何生。這一切都讓我感受到你們的關心, 本來想寫感謝信比校長, 但在此發表可以讓多些人知道這是一間好好的學校。
   2    0    0    0

Hi, Annmelody
Thank you for the sharing! Wish your daughters all the best!

very happy that we can find a school which really care our kids so much.....

原帖由 Annmelody 於 09-11-20 20:07 發表
今年見到好多主題都同SSCPS有關, 相信好多家長都想了解學校多些, 也請容我在此表達我對學校和各位家長的謝意。
我兩個女都在此校就讀, 細囡一年班, 大囡二年班。大囡在十月五日生病入院, 一直到現在(已出院)。在這些 ...

祝願妳小朋友快些康復
原帖由 Annmelody 於 09-11-20 20:07 發表
我兩個女都在此校就讀, 細囡一年班, 大囡二年班。大囡在十月五日生病入院, 一直到現在(已出院)。在這些 ...

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。
但是,有準備不一定能找緊機會,因為....
命運就是這樣的敲門。
要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。
黑暗是可怕的,極難耐的.....
但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

感動!

為有這樣的學校和老師感恩上帝!祝福你家愛女早日康復!

wow...delight my daughter will enter SSCPS in 2010 ..... that is really warm and encouraging sharing... hope we could talk with u in the school next year...

Hi, Annmelody
我和Harry都祝福你們!Melody 會好快好番!

Add Oil ar!!!

With love and care by you and the teachers, and classmates at School, add oil, your girl will recover soon!

多謝關心, 佢好返啦, 星期一返學校啦!

Dear Annmelody,
很多謝你的分享, 會為你的囡囡祈禱.
我也很感謝天父為我預備了這所充滿愛心的學校. 在此亦想分享我囝囝的情況. 記得今年開學前兩天, 我跟囝囝說, 小學要很留心, 因為老師會用英文與普通話教學(因囝囝的幼稚園是以廣東話為主), 囝囝聽了便哭著說很擔心聽唔明. 到了開學日, 我也為囝囝緊張, 結果開學第二天, 他在上學途中, 跟我說, "媽咪, 我係度讀埋中學先, 大學先離開ST STEPHEN." 估唔到兩天便愛上了學校. 他還說小學比幼稚園開心. 這個是我最想見得到的HAPPY SCHOOL LIFE!!
當初我們為囝囝由九龍搬到香港, 都擔心作錯決定, 現在覺得很值得.

原帖由 Annmelody 於 09-11-20 23:17 發表
多謝關心, 佢好返啦, 星期一返學校啦!

恭喜!恭喜!

Really happy to hear that your children find just a good school.  I did not apply SSCPS for my girl this year because I cannot afford its school fee.  However, I hope I can find another good school for my girls like all of you.

:loveliness::loveliness:
All the best!!

祝囡囡早日完全康復, 身體健康!!

希望我囡囡都可以早日收到SSCPS的offer !!

醒目開學勳章

祝福你女女早日康復!

很有人情味及有以人為本的精神。
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Annmelody

I'm touched by your case. And really glad to know that your girl is recovered. Hope she enjoys her school life again.

My girl is also in G.2 though she isn't in your class. But we know Miss. Rain. She teaches my girl English last year. She's good indeed and of course others as well.

I can't imagine the school bus arrangement could be so flexible and care about the kids. I think I know who's Mr. Ho. He has been driving for the school over 20 years. He's a very nice guy.

Like you, I found there are more topics talking about this school this year. I hope all of them can make the right choice which is suitable for the kids and their family. It doesn't matter which school they finally confirm. Like us, I believe many SSCPS kids have several offers on hand before they make up their decision. As long as everybody makes their right choice, go ahead and enjoy!

See if we have a chance to meet in school!:)
‹ 上一主題|下一主題