用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村、YORK、九龍靈糧堂,請幫幫手話我知邊間好 ...
go

又一村、YORK、九龍靈糧堂,請幫幫手話我知邊間好

三間都收了女女,想問下邊間好
都係上午班
想知佢地通常會入邊間小學
請各位幫幫忙話我知

York can help your children to equip Cambridge and Stanford Certificate, which is quite useful in primary school application.

如果錢唔係你考慮既範圍, 個人認為 YORK 會比較好

THANK YOU
錢不是問題,只希望小朋友學得好D,
因為九龍靈糧堂有成千人IN只收約1百人都收

我只報了又一村和york,無報靈糧堂。結果又一村和york也收了上午班。我揀了york。

又一村和york...  i m also thinking which one...LLC   就吾收, so 煩少一間 8p hehhe

你可以上九龍靈糧堂個 WEB-SITE 睇下, 佢有介紹學校上堂時間既野, 甘你可以參考下

我都係睇完之后先決定唔去 IN, 因為知道唔係我想要既教學理念

有時學校收多收小學生唔係考慮既地方, 主要考慮既係學校係唔係你柸茶