用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日in 金巴倫
go

今日in 金巴倫 [複製鏈接]

大家in 得好嗎, 校長好似話剩好少位.............
   0    0    0    0
[img align=right]http://bd.lilypie.com/4ru9p8.png[/img]

醒目開學勳章

係呀 .. 應該無乜位剩架喇 ..
佢10月頭已開始 in 人
一路 in 一路收緊人
我10月廿幾號已收到信收左 ..

你個小朋友係咪細b .. 甘遲先 in ...

我個 11/07 細 b 21 號先 in, 應該冇咩機會喇...........

原帖由 octopus481 於 09-11-14 22:07 發表
大家in 得好嗎, 校長好似話剩好少位.............

我今日有去,你覺 ng 覺間學校好舊?如果收你個bb,你會接受嗎?你喜歡它甚麼?

你個bb有其他offer 嗎? 我地D 細b ge 家長真的很擔心哦!

我放棄左, 冇去 in lu...

我下個星期六 21/11 int, 都唔知去唔去?

今日in完, 我覺得呢間學校都幾好, 老師又nice, 雖然學校係舊左d, 小朋友in的時候老師好識引導佢答問題, 之前in 左3間老師係唔會引導小朋友的, 不過問題好似多左d囉, 好like佢地係小班教學, 同埋英文都幾好~ 都知道位係好小架啦,隨緣啦~

回覆 6# k1723 的文章

去啦~當見識啦!!!唔去就無機會, 去都會有機會丫~
‹ 上一主題|下一主題