用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 考芭蕾舞primary同grade 1既分別.....
go

考芭蕾舞primary同grade 1既分別.....

囡囡今日派左成績,好彩都有distinction,但分數比primary拎到既少左成9分,我好想知道primary同grade 1既考試係咪有好大既分別,係咪難好多,因為我想知道囡囡係退步左定係太緊張....

只有少少分別,不用太擔心。G2 同Primary就會有分別.

Ballet 考試一問

可否分享一下考 Primary 的內容和詳情?我唔知老師上堂 點教,點幫女女溫習? 請有經驗媽咪指教,謝謝。

請問報RAD是否間間ballet school都不只收香港考試局的考試費,而是乘機賺番筆?PS Level 2的考試費只是$130,但藝苗收$420,嘉麗收$290,其他學校收幾錢?

Primary 一D都唔覆雜,你問下老師拿音樂,自己係屋企同小朋友溫、如果你有拍子感就看得出小朋友有無0ff Beat. The most important is "performance skill", 考官要看看小朋友係唔係enjoy.

原帖由 Supermamie 於 09-11-16 10:01 發表
可否分享一下考 Primary 的內容和詳情?我唔知老師上堂 點教,點幫女女溫習? 請有經驗媽咪指教,謝謝。