用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 請問有冇daddy媽咪用過魔幻豆豆既教材, 可以分享下? ...
go

請問有冇daddy媽咪用過魔幻豆豆既教材, 可以分享下?

請問有冇daddy媽咪用過魔幻豆豆既教材, 可以分享下?
你地覺得呢套教材有冇用? 可唔可以幫到你地既囝囝囡囡英文好0的, 識多0的生字呢?

http://www.fancyworld.com.hk/

我都想知道.謝謝

我都有用,不過我都係主要用普通話,因為我已經有english time架啦
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

魔幻豆豆套教材係咪包括左英文同普通話 ga ?
呢套野幾錢 ?  可以 PM 個價錢比我嗎 ?

原帖由 celialing 於 10-2-4 16:11 發表
我都有用,不過我都係主要用普通話,因為我已經有english time架啦

魔幻豆豆同呢套力豆力豆係咪一樣架,
http://www.chartc.com/main01.html

又係全方位系統式教材, 開發左右腦

「生活常識」、「情緒表達」、「生活美學」、
「自然生態」、「生活美語」、「數學邏輯」、「創意繪本」

我有d心動想買, 不過又唔知好唔好....
Caca & Baby Caron

Magic Bean Set

Magic Bean

you can try 9820-6028, they have free playgroup as gift