用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村幼稚園vs九龍塘迦南
go

又一村幼稚園vs九龍塘迦南 [複製鏈接]

這兩間幼稚園,你哋會揀邊間?
   0    0    0    0

I will choose Cannan

Thanks

可不可以講下點解你選迦南? 因為我都申請呢2間, 好想知道邊間教學好d

正正係我地的問題, 我個囡e+讀緊九龍塘迦南N1, 報左幾間K1, 包括又一村, 31/10 interview左, 昨天收信,已收了讀K1 AM CLASS, 今個星期六要俾留位費, 未決定俾唔俾錢 ????  

11月中再 interview多幾間, 不過, 果幾間入選機會不大, 可能都係九龍塘迦南& 又一村, 二選一吧 !!!

請問各位mami 有咩意見?

原帖由 ericalui74 於 09-11-5 11:51 發表
可不可以講下點解你選迦南? 因為我都申請呢2間, 好想知道邊間教學好d

我今日已經去交左又一村留位費啦, 因為仲沒收到迦南結果, 驚miss左又一村的機會呀.

原帖由 babychin 於 09-11-6 09:25 發表
正正係我地的問題, 我個囡e+讀緊九龍塘迦南N1, 報左幾間K1, 包括又一村, 31/10 interview左, 昨天收信,已收了讀K1 AM CLASS, 今個星期六要俾留位費, 未決定俾唔俾錢 ????  

11月中再 interview多幾間, 不過, 果幾間 ...

我仔仔讀緊九龍塘迦南N1...我覺得佢幾開心
九龍塘啟思都已收佢讀K1
今日見St. Catherine....應該好大機會收
黎緊會見根德園同培正...如果全部都收會
1)根德園 / 培正
2)St. Catherine / 迦南/啟思

請問各位會點選?
‹ 上一主題|下一主題