用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局陸慶濤小學 請問有冇人知今年是不是多了人報考LHT?? ...
go

請問有冇人知今年是不是多了人報考LHT?? [複製鏈接]

如題.
請問有冇家長有資料,我的囝囝is on waiting list.
very disappointed.

0    0    0    0
羲羲 :-P :-P :-P

原帖由 SoBBMaMi 於 09-10-28 14:15 發表
如題.
請問有冇家長有資料,我的囝囝is on waiting list.

dear sobbmami

今年幾多人考我就不知道..但我剛從另一個top 到知道有一位家長會放棄學位, 故我想妳喜歡讀此校應沒有問題有機會的.   祝妳成功.
MIHO

原帖由 SoBBMaMi 於 09-10-28 14:15 發表
如題.

幾多人考我就不知道但以我剛從另一個topic 看到應有一位家長會放棄囉, 故我想如妳喜歡此校應沒有問題的. 祝妳成功
MIHO

Many thanks...........
I'm still waiting...for a good news.
羲羲 :-P :-P :-P

原帖由 SoBBMaMi 於 09-10-29 13:34 發表
I'm still waiting...for a good news.

LHT開始通知waiting list 學生 la 放心 & good luck!

原帖由 SoBBMaMi 於 09-10-29 13:34 發表

我都祝你成功,因為我囡囡都報讀咗呢間學校,希望有機會同你小朋友做同學仔.我有個朋友嘅小朋友都放棄咗學位,咁你小朋友嘅機會又大咗啲.
‹ 上一主題|下一主題