用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 知唔知有幾多人放棄o左G.T?
go

知唔知有幾多人放棄o左G.T? [複製鏈接]

我仔仔只係備取手
想知道有幾多人放棄o左優才?有幾多機會可以入讀呢
眼見有D人收o左又話唔讀!什至有D又話唔 清楚優才係咩學校!一方面有D開心,因為機會大o左 但另一方面就真係有D心痛!
點解有錦多錯配!
   0    0    0    0

原帖由 Hohobee 於 09-10-27 23:01 發表
我仔仔只係備取手
想知道有幾多人放棄o左優才?有幾多機會可以入讀呢
眼見有D人收o左又話唔讀!什至有D又話唔 清楚優才係咩學校!一方面有D開心,因為機會大o左 但另一方面就真係有D心痛!  ...

我估以往可能不少,因為陳校長一而再、再而三叫家長想清楚,是否真正想讀優才先好註册。

我知道小囡以前的讀嗰間幼兒園就有4位放棄了學位。因為其中一位是囡囡的學妹。我問她的原因;是她希望參加"大抽獎",對她來說也是很難決擇的.喜歡優才的家長,希望您們繼續努力!!加油!!

我都係 waiting list 呀 ..

唔知幾時會通知 d waiting list 小朋友會收呢..

好想快 d 搞掂 d 小學呀 ...

原帖由 happymama_jkc 於 09-11-1 08:08 發表
我都係 waiting list 呀 ..

唔知幾時會通知 d waiting list 小朋友會收呢..

好想快 d 搞掂 d 小學呀 ...

我都是waiting list,真係好希望各位家長盡快做最終決定,能退翻D位給我地後備人選.真係等得好苦呀!無限感激!   

原帖由 Marco031 於 09-11-2 04:29 PM 發表

我都是waiting list,真係好希望各位家長盡快做最終決定,能退翻D位給我地後備人選.真係等得好苦呀!無限感激!   

Dear Marco031

同意你O既講法呀 .. 真係好苦呀 !!
但就算有人放棄都要等到 6 月先知啦 !!
‹ 上一主題|下一主題