用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 佛教金麗幼稚園 通霄排隊
樓主: qsp666
go

通霄排隊 [複製鏈接]

多謝小兔~阿比 意見!!!

因我仔仔將會去啟思面試,如果啟思收我仔仔是上午班的話,應該點好呢?

嗯 我哥個都讀AA

原帖由 connie0122 於 09-11-1 00:29 發表
因我仔仔將會去啟思面試,如果啟思收我仔仔是上午班的話,應該點好呢?

我覺得都要睇你同你仔仔..好似有人話金麗太著重跳舞..但我個囡就勁鐘意UN身UN勢..叫佢坐定仲辛苦D添..所以我又覺得仲好..又有話金麗功課多過啓思...如果金麗唔收我..我都係唸緊啓思同0糧堂..(但我個囡係細囡..所以又可能唔收多)..同埋睇你有幾想讀上午LAW...讀上午就時間見洗D..下午都未必唔好..有人話冬天就會見到小朋友唔願起身喇喎..

我都聽聞有個60幾都下午喇..但有個70幾唔收添
但都可能係70幾果個表現太差都唔定..我囡都表現麻麻
不過連70幾都唔收又真係幾慘呀..都起麻排左1日1夜..
仲以為前D係AA 後D係AB添..嘻..
本來我地無TICK到下午班架..但D老師叫我地TICK返..話要抽簽起黎就無得抽喎..不過我就唔信佢係抽簽喇..
AA 同 AB 班係抽簽就唔奇..

原帖由 糖糖9 於 09-10-31 23:54 發表
我排53號呀...不過我唸AA定AB班唔關個籌事,因排我後3個都入咗AA班...

讀下午班有好有唔好啦....聽講, 金麗d課外活動係o係4:30pm架....如果讀下午班, 可以直接番課外活動, 讀上午班就可能要走2轉喇!!!

原帖由 小兔~阿比 於 09-11-1 13:34 發表
我都聽聞有個60幾都下午喇..但有個70幾唔收添
但都可能係70幾果個表現太差都唔定..我囡都表現麻麻
不過連70幾都唔收又真係幾慘呀..都起麻排左1日1夜..
仲以為前D係AA 後D係AB添..嘻..
本來我地無TICK到下 ...

醒目開學勳章

由於我地個籌係百幾,所以仔仔只係入到下晝班咋!

我個女都入到上午AA班,好開心!
‹ 上一主題|下一主題