用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問收到祟真幼稚園面試結果未(10月14日 INTERVIEW) ? ...
樓主: MooMoo912
go

請問收到祟真幼稚園面試結果未(10月14日 INTERVIEW) ? [複製鏈接]

我仔仔昨晚都 in 咗喇, 我覺得佢表現好好, 但睇你地小朋友 perform 咁好都 reject, 我都無乜信心了 !

想問無講自己名係一定唔收????
我亞女好慢熱(SMALL b), IN 時剛入到課室, 佢唔肯講自己名, 但之後問顏色, 做動作, 拍手唱歌, SAY THANK YOU, 就無問題
(真係好多人IN)
[img align=right]http://bd.lilypie.com/4ru9p8.png[/img]

醒目開學勳章

我b(細b)都係唔得... 叫draw circle, 我b有draw, 老師仲話佢好留心聽故事tim, 走時收禮物, 我b大大聲講"fish"...結果, 都係冇收。

收生準則真係難以預計, 無緣無辦法。

我哋昨晚都in咗, 亞仔表現OK啦, 但我哋會平常心去面對結果, 各位放鬆一下

我們昨天都in 左啦.. 係group 入面阿囝肯定唔係最醒最叻, 不過, 以他平時19:00-20:00睡覺來講... 我覺得他表現算都幾好..
仲以為有o的機會, 但聽你們咁講, 小朋友咁叻都唔得.. 如果以阿囝昨天的表現, 收的機會都好微...
url=http://www.TickerFactory.com/]

醒目開學勳章

我個仔(0711細b) 27/10 in 國際班, 未知結果, 不過應該唔得, 識又唔答, 答又答非所問...注定同TT無緣吧~

今朝in另一間, 想插班讀PN, 問佢what's your name? 佢肯答; 老師拎本abc書仔問佢, 全部識答: apple, ball, cat, elephant, fish, umbrella (如果佢in TT時係咁表現就真係).

小朋友狀態真係估佢唔到.

我的小朋友是在十月中In, 想信是第一批, 已在十月尾收到取錄信, 如果是第二批In的話,機會會唔會受影響呢! 佢地點分配學位, 又唔係先到先得, 又無截止日期, 其怪!唔明!
‹ 上一主題|下一主題