用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

校車 [複製鏈接]

請問課外活動後有校車嗎?
   0    0    0    0
http://lb3f.lilypie.com/Cvyyp8.png[/img][/url]

原帖由 sleepingbo 於 09-10-24 22:24 發表
請問課外活動後有校車嗎?

DEAR SLEEPINGBO

好像之前聽過有....但我有點不明是...我剛上網看到有很多校車公司那知否那間校車好呢 ??

如果我選的校車會否同學校安排的課外活動校車不同呢 ? 如是那很麻煩囉計車錢 ,  對嗎 ??

不知道有沒有家長能告知我們未來的家長呢 ?
MIHO

想知區內校車幾錢?
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

原帖由 mokchingyin0910 於 09-10-25 00:10 發表
想知區內校車幾錢?

dear

1/ 我是住在tko 的區內校車多少錢 ? 都好想知道起碼都預計下.
2/ 我剛上網看到有很多校車公司那知否那間校車好呢 ??

3/ 如果我選的校車會否同學校安排的課外活動校車不同呢 ? 如是那很麻煩囉計車錢 ,  對嗎 ??學校是否有指定的校車 ?

MIHO

回覆 4# MIHO.WAH 的文章

有部份校車有活動後服務,區內收費約300多元一個月。要看你住在那裏,不同公司行不同路綫。

原帖由 christina06 於 09-10-25 21:06 發表
有部份校車有活動後服務,區內收費約300多元一個月。要看你住在那裏,不同公司行不同路綫。

dear christina06

請問那間公司有口碑 ? 我住廣明苑的.近尚德的.
MIHO

回覆 6# MIHO.WAH 的文章

應該是竣達車隊,我們沒有得選擇的。因今年只有它行調景嶺和尚德綫。明年就不知了。

請問有冇小朋友住响調景嶺都會駅依家讀緊呢間學校又要坐校車返學? 早上要幾點落去等校車呢? 同埋响邊個位置等校車呢?

唔該晒!!

課外活動後還有校車搭是不用再比錢的, 但就要5:30 上車, 早左放都要等5:30 先開車, 這是偉仕車隊.

原帖由 MIHO.WAH 於 09-10-25 14:55 發表

dear

1/ 我是住在tko 的區內校車多少錢 ? 都好想知道起碼都預計下.
2/ 我剛上網看到有很多校車公司那知否那間校車好呢 ??

3/ 如果我選的校車會否同學校安排的課外活動
http://ads.baby-kingdom.com/www/deliver ...

囝囝將於明年9月入讀LHT. 我們家住坑口.
如要課外活動後都可以乘坐校車,想請教那一間適合.
是否在1月16日一同交FORM??
請幫忙.
羲羲 :-P :-P :-P

若果在坑口果邊,應該係偉仕,不過佢哋都好好,分唔同的車隊,所以小朋友唔駛坐咁多個站,你可以check吓個website的資料,睇吓邊條線啱你!

而偉仕車隊有課外活動隊,不過每日只有5:30 pm一架車!

http://www.plklht.edu.hk/chinese/schoolinfo/0809sbusRoute.htm

Many thanks.......Just called 偉仕.  Hv a more clear idea now.

Many thanks!
羲羲 :-P :-P :-P
‹ 上一主題|下一主題