用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 請問有邊位收到播道取錄信呀? 好緊張呀! ...
樓主: ctw
go

請問有邊位收到播道取錄信呀? 好緊張呀! [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

雖然仲未放工, 不過老公無打電話黎, 即係......無.........料..........到.........
原帖由 angelsecond88 於 09-10-22 09:29 PM 發表
check咗信箱喇...冇信啊

原帖由 David_Dad 於 09-10-22 06:39 PM 發表
好開心, 我哋都收到信, 願榮耀歸給神!  

congradulation !

原帖由 Charlotte_mom 於 09-10-22 09:42 PM 發表
雖然仲未放工, 不過老公無打電話黎, 即係......無.........料..........到.........

不要灰心!

May I know which district has received the letter today? Very excited la...

Is it living in TKO will get it first??

原帖由 koho 於 09-10-22 18:17 發表
恭喜各位, 歡迎大家成為播道一份子, 播道一定不會令大家失望, 未有取錄的, 不要灰心, 搵校長啦, 佢成日都講 "精誠所至, 金石為開" 有玄機架...

恭喜各位
希望我都收到恭喜自己
MIHO

Lai chi kok

原帖由 dordormom 於 09-10-22 23:29 發表
May I know which district has received the letter today? Very excited la...

Is it living in TKO will get it first??

有人打過去學校問, 學校話取錄信己由前日開始寄出, 這二天會收到, 叫家長耐心等待喎!

不過我都無乜希望, 希望waiting會有我個女, 寫多兩封信比校長咁啦!個心好實, 好傷心呀!!

我都已經打定輸數,我真係好唔開心呀!

原帖由 ctw 於 09-10-23 09:41 發表
有人打過去學校問, 學校話取錄信己由前日開始寄出, 這二天會收到, 叫家長耐心等待喎!

不過我都無乜希望, 希望waiting會有我個女, 寫多兩封信比校長咁啦!個心好實, 好傷心呀!! ...
[center]Larry's birthday ticker[/center]

原帖由 ctw 於 09-10-23 09:41 發表

不過我都無乜希望, 希望waiting會有我個女, 寫多兩封信比校長咁啦!個心好實, 好傷心呀!! ...

唔知點解我都有預感唔收,因為幸運從來都與我冇緣,不過唔收既話,都希望係waiting list,叩門機會會大d

原帖由 hellojoyce 於 09-10-23 09:50 發表
我都已經打定輸數,我真係好唔開心呀!

經過一次俾港同rejected,真道又冇消息,我個心今次都打定輸數,希望今晚有奇蹟出現啦!

Good Luck to All!

原帖由 Charlotte_mom 於 09-10-22 21:42 發表

Charlotte_mom,   
妳都入到港同2nd in,個心都定d啦

我以前唔明點解D呀媽係知道個細路讀一間唔係佢地心儀的學校時係咁係到哭, 現在我知道了, 我本來同自己講要平常心, 但我做唔到呀!

Thanks, Freddie.

原帖由 freddielau 於 09-10-22 23:20 發表

congradulation !

Congratulation!

原帖由 Hebron 於 09-10-22 20:19 發表
收到信啦.

會唔會第一批信係比d入圍個d先呀!!!!...個個收到都係入圍gei..

原帖由 JT2008 於 09-10-23 11:31 發表
會唔會第一批信係比d入圍個d先呀!!!!...個個收到都係入圍gei..

聽講過往都係取錄個批收到信先架!

原帖由 ctw 於 09-10-23 11:09 發表
我以前唔明點解D呀媽係知道個細路讀一間唔係佢地心儀的學校時係咁係到哭, 現在我知道了, 我本來同自己講要平常心, 但我做唔到呀!

我咪又係一樣,以為自己可以平常心

尋日我都冇收到呀..咁有冇人今日收到信呢?

agree! 我要盡我一切既努力,堅持到最後一刻!

原帖由 freddielau 於 09-10-22 23:21 發表

不要灰心!
[center]Larry's birthday ticker[/center]

Yeah, we just received this afternoon and the letter said we have to pay the reg. fee on or before 28/10.

BTW, is there anyone know the school fee for the primary & secondary? Thanks in advance for your info.

原帖由 wingwing2009 於 09-10-23 12:57 發表
尋日我都冇收到呀..咁有冇人今日收到信呢?
我個囝7歲了,佢個妹都5歲啦!
‹ 上一主題|下一主題