用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無家長已收到KT creative result
go

有無家長已收到KT creative result [複製鏈接]

如題!

Thanks.
   0    0    0    0

有呀! 昨日收到! 叫我個仔11月14日去interview law!

me too. same date as 2009-11-14 , p.m.

如是九龍塘的面試結果, 要待27號才寄出.

今日收到取錄信啦!收咗阿仔讀下午班!!
“愛是恆久忍耐、又有恩慈.愛是不嫉妒.愛是不自誇.不張狂.作害羞的事.不求自己的益處.不輕易發怒.不計算人的惡.不喜歡不義.只喜歡真理.凡事包容.凡事相信.凡事盼望.凡事忍耐。”

“如今常存的有信、有望、有愛、這三樣、其中最大的是愛。”

昨日收到取錄信..都係下午班...

我都收到呀,不過唔收。
我都估到當日interview 個老師一見到我個囡就話呢個bb黎架,咁細個既??? 之後問左幾句就話in完,激死我... 果日原本是我生日,諗住帶埋囡囡去玩,點知收到信去interview,已經唔多高興,因為冇得去玩,點知個老師d態度令我更加唔開心,個老師成日話我個囡唔識做(其實佢都知我個女冇咁大力拎起個橙,就叫我個女俾個橙佢,我個女唔夠力跌左個橙俾唔到佢...佢就話我個女唔識做).... 都唔知想點

唔好咁激動啦....你個B係咪細B啊...???

原帖由 Jimmie 於 09-10-28 11:25 發表
我都收到呀,不過唔收。
我都估到當日interview 個老師一見到我個囡就話呢個bb黎架,咁細個既??? 之後問左幾句就話in完,激死我... 果日原本是我生日,諗住帶埋囡囡去玩,點知收到信去interview,已經唔多高興,因為冇得去玩,點知個老 ...

未能取錄

昨晚收到信了, 未能取錄!

accepted by pm class....

我囡囡係細B 呀... 8月尾出世...
其實都唔係D咩.. 去INTERVIEW 都係諗住拎經驗預左唔收。不過老師咁既態度就真係唔係好得囉...  

原帖由 cherry_bird 於 09-10-28 11:36 發表
唔好咁激動啦....你個B係咪細B啊...???

仔仔未能錄取為正取生, 倘有學位空缺時, 將另行通倨辦理註冊事宜.  但沒有說可以2/11聯絡某職員到其他分校參觀及註冊.  那是否不錄取了或不能轉到別的分校呢?
‹ 上一主題|下一主題