用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 幼稚園生課外活動
go

幼稚園生課外活動 [複製鏈接]

各位幼稚園生的家長,你們的小朋友一共參加幾多項課外活動呢﹖
   0    0    0    0

原帖由 rachncurtsmom 於 09-10-11 16:19 發表
各位幼稚園生的家長,你們的小朋友一共參加幾多項課外活動呢﹖

可多可少, 趁幼稚園有時間, 佢有興趣咪俾佢見識下, 再慢慢選出有發展潛能的一部份
我仔k1時, 我就選了一音一體一藝一語言
現在k3, 學琴, 上jmc, 大提琴, 游水, 畫畫, 日文, 再加上學術一點的enopi

My K2 girl only learns one thing now. I don't want to exert too much pressure to her at this moment.

k1 - ballet, english, music,
just fun without pressure

好厲害啊!
我好唔情願之下差唔多cut晒小朋友o的課外活動 ,好想出黎做翻o野幫補o下,唔洗俾老公話晒事

原帖由 pamelaywy 於 09-10-11 20:13 發表

可多可少, 趁幼稚園有時間, 佢有興趣咪俾佢見識下, 再慢慢選出有發展潛能的一部份
我仔k1時, 我就選了一音一體一藝一語言
現在k3, 學琴, 上jmc, 大提琴, 游水, 畫畫, 日文, 再加上學術一點的enopi ...

Hi,

my girl is K1 but will be 3 years old in Nov this year.  I haven't enrolled interest class for her as some interest classes request to hv 3 years old.  I am going to let her join ballet and music class (like 奧福 or 小小莫扎特) at K1.  don't want to hv too pressure.  she should hv fun at this age.

My boy K2, Enopi, Swimming, Roller, Piano, Yip's, ABC pathway, Tennis.

我囡囡k1, 學緊 ballet, eng playgroup, 畫畫, 遲些報音樂班. 對我女來說, 四項已經係最盡了, 太多佢吃不消... 可能三項已足夠, 所以我或者會cut一項, 加音樂班...

garethy,
請問葉氏好唔好? 會否太多theory? 小朋友學得開心嗎? 你在哪個centre學? 因為我考慮緊報名..

原帖由 MandyBee 於 09-10-13 12:50 發表
我仔仔參加Tom Lee 的唱遊、小鐵人的LEGO班、私人教練游水、畫畫!

請問你小鐵人lego班是什麼? 在那裡上堂的? 因為我兒子很喜歡砌lego的.

K1, Yip's music class

k2 boy swim ,paino ,math ,lego

我兒子兩歲半﹐參加 Baby Storyland, Putonghua, Baby Painting, Orff Music, Handbell, Violin

hi ohmygosh,
Where to join the Baby Storyland & Handbell? Is it fun?
Thanks~

原帖由 ohmygosh 於 09-11-30 23:42 發表
我兒子兩歲半﹐參加 Baby Storyland, Putonghua, Baby Painting, Orff Music, Handbell, Violin

My girl is K1 : My Gym + Little Mozart's music.
will start english tutorial at home & Ballet in near future~
‹ 上一主題|下一主題