用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請教:細仔入讀學之園(凱帆校)PN的機會? ...
樓主: 方麗娟
go

請教:細仔入讀學之園(凱帆校)PN的機會? [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 echo_seng 於 09-10-8 13:09 發表
請問你係邊間上kindermusik?幾點?
我係青衣上緊!我真係覺得個導師好差勁,不過個導師係外人唔係佢地的老師!

凱帆. 教kindermusik一定要係kindermusik licensed tutor, 所以會請外人.

可唔可以話我知青衣嗰位老師叫咩名? pm me pls~

醒目開學勳章

原帖由 echo_seng 於 09-10-9 07:24 發表
我當然知道一定要係licensed instructor,不過要講明比唔清楚kindermusik 的媽媽知,免得影響LH (TY)的聲譽!

我都認同, 校方可以在家長填的報名表上清楚列明呀~

Hey! I thought your kid goes to victoria??!! have you attended learning habitat's playgroup, what is your impression on the two schools?
原帖由 jl118 於 09-10-5 23:58 發表

入讀此校最佳方法係參加佢既playgroup.
我女0701,今年二月插左PN

各位囝囝/囡囡讀緊LH PG既媽咪,想知道你地等左幾耐先有得上PG啊?多唔多人排隊啊? TKS!
‹ 上一主題|下一主題