用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

MI 堂着乜野? [複製鏈接]

好似仲未知比乜野佢地上, 理論上應該着運動衫格, 臣臣又話未玩過???
   0    0    0    0
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

原帖由 臣媽 於 09-9-25 08:57 發表
好似仲未知比乜野佢地上, 理論上應該着運動衫格, 臣臣又話未玩過???
MI 堂係分開動與靜,以往係半年轉一次.舉例:我兒子上年上學期係學功夫,所以就着運動衫.下學期學玩啤牌,所以着校服就OK!如果上學期係(文),下學期就係(武).遲D你就知學校安排咗乜嘢被佢學啦!等候吓啦!

哦, 咁即係未正式通知, 咁我等吓啦, 唔該晒
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

回覆 1# 臣媽 的文章

想問, MI堂究竟定了上什麼?  囝囝話次次都上禮堂??

其實我到而家都仲未知, 問過MISS ENG, 佢話會輪流上唔同野, .....WELL...... 唔洗我預備D 乜野就唔理佢LU...

回覆 1# 臣媽 的文章

I see.  Thank You!!!!
‹ 上一主題|下一主題